Ziv ti majka!!!!Изнајмувањето плејери, почна подоцна кога беа CD видео плејери. Во времето на VHS немаше изнајмување плејери. Во времето на ВХС скоро ич да немаше плејери, сите беа видео-рекордери, не само плејери.
Или е помал од нас или е директорско дете кое имаше видео рекоредери многу пред да имаме ние другите, па не знае за изнајмување на плејер.Ziv ti majka!!!!
Nie budali sne i ne pamptime kade gi davavme parite za dobar vikend pred Tv?
Се прашувам САД како би реагирале ако им ги нападнат базите со нуклеарни бомбардери во Вајоминг и Тексас.Искрено ти си еден од по разумните тука, но ме изненадуваш кога ќе лупниш нешто одвреме навреме
Иначе многу нервозни русиве за оружје кое ич не е ефикасно нели @jamajka
Russia: US air defense systems could be targets in Ukraine
KYIV, Ukraine (AP) — Russia's Foreign Ministry warned Thursday that if the U.S. delivers sophisticated air defense systems to Ukraine, those systems and any crews that accompany them would be a “legitimate target” for the Russian military, a blunt threat that was quickly rejected by Washington.apnews.com
A ако претераат, евентуално сами со себе ќе се судрат. Само им требаат, како што рече оној, едно 500 тенка.пази до Аљаска, да запрат тогаш пошто може у сукоб со Америка да дојдат
Не.Сега украинците ке добијат и германските тенкове Леопард II.
Oфанзивно оружје
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtu.be
Јас сум не само тоа.Ја мислам дека треба и Леопард 2 и Абрамс да добијат, да видиме дали тој мит на непобедливост вреди или све е лага.
А на пример Американците би биле кул, ако Русија им дадеше Искендери на Талибанците.Искрено ти си еден од по разумните тука, но ме изненадуваш кога ќе лупниш нешто одвреме навреме
Иначе многу нервозни русиве за оружје кое ич не е ефикасно нели @jamajka
Russia: US air defense systems could be targets in Ukraine
KYIV, Ukraine (AP) — Russia's Foreign Ministry warned Thursday that if the U.S. delivers sophisticated air defense systems to Ukraine, those systems and any crews that accompany them would be a “legitimate target” for the Russian military, a blunt threat that was quickly rejected by Washington.apnews.com
Токму така.Јас сум не само тоа.
И од 35ките да им дадат.