- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.659
- Поени од реакции
- 4.542
Alvarez > Lautaro Martinez every time, every place...
Не знаеш ти дека Лаутаро даде седум гола у квалификации. Ја пратам квалификации и затоа го ставив да ми биде у напад у фантази лига за светсково.Alvarez > Lautaro Martinez every time, every place...
Во свето на бајките. Да играа една две децении порано со такви дефанзивци немаше ни пола да постигнат од то денес шо го имаат. Можат да се силат на смешни одбрани на Елче и Ајачо, ама еден Вини Џонс го јади меси за доручек и роналдо за ручек.Меси и Роналдо па дури и самиот Меси е појак од сите овие погоре. Ти дечко играј шах фудбалот ти е француска азбука непозната работа.
Има една интересна статистика што почнаа ова Светско да ја форсираат, пасови примени меѓу линии, обично меѓу одбрана и среден ред на противникот. Гризман неколку утакмици предничи кај Франција по овие параметри, и иако не го забележуваш тоа премногу со голо око, доста говори за тоа колку ги поврзува нападот со средината на Франција и зошто го игра Дешамп.А бе што ми се смеете на овој пост, за Гризман?
Одличен е до сега, клучна улога во француската репрезентација.
Не би рекол неколкумина. И зарем може човек да ги/нѐ обвини. Тотален циркус беа против арапите. 100 офсајд имаа, нема излез рогни ја напред или додај му на меси...Имаше неколкумина што Аргентина ни во 1/4 финале не ја гледаа после прво коло.
Ама затоа кога ќе продолжат УЕФА утакмиците крш ќе прави од праведно и непристрасно судење...Не успеа да стигне до полуфинале
Што направи Хрватска?Очекувам вечер Хрватска да тепа у 90минути. Виа тим на Аргентина не е ништо посебно, да не е Меси, ќе испаднеа против Холандија ако не и порано.
кои бре дами се палат на МбапеАјмо Мороко напред вечерва. Македонците ќе навиваат и треба да навиваат за Мороко. Не за Европска репрезентација освен дамите кои се палат на Мбапе.
Јебига тоа е фудбалот, не покажаа ништо од тоа шо знаат, посебно средниот сред според мене од тиа шо највеќе очекував ко да не беа јадени.Што направи Хрватска?
Уште не им е јасно дека Бразил ќе освои.Сите знаеме како, со 1 шут, за колективен квалитет беше муабетот, небитно...ќе има супер финале у секој случај.