- Член од
- 11 декември 2013
- Мислења
- 1.407
- Поени од реакции
- 3.323
Ќути барем ќе се исчисти форумов и ќе биде како порано културно и без детски палења и муабети.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поголем палач од тебе не постои,каде немаш навивачка група и си 40 и кусур годишен што го удрило спермата во глава и брои со точки колку Комити биле во БТ и дреме на форум 24/7 нема потреба повеќе да се дискутира.Најважно секој статус ти е против Вардар и Комити,поголема омраза кон Вардар/Комити имаш и од Битолчани, $Ќути барем ќе се исчисти форумов и ќе биде како порано културно и без детски палења и муабети.
Rezil e ova, posle ke placat koga ke mu aknat zabrana i se ke mu bidi krivo za taa zabrana, trgnuvajki od ckembari. Zaludno cela poezija i proza ja kazvaa odredeni clenovi na forumo od komiti, kako tie se svetlosni godini pred drugite, kako se najeducirani navivaci, kako nivnite clenovi se sovesni. Se e uzalud, delata drugo pokazvat, deka seuste ima indijanci neprokopsaniГрадски и културни дечки од главниот град за жал растени во приградски наделби, со потекло од Пехчево, Делчево итн.
Врата искршена, ѕидојте попара.
А лајното на трибина!? Е него дури срам ми е да го објавам
Пс. ја еВам цела, добро брат ЕВИ ја…
Прегледај го приврзокот 357823
Прегледај го приврзокот 357824
Прегледај го приврзокот 357825
Ова стварно не е одбро, не ми се верува,
На полувреме кога сакав да одам во тоалет, ЕБР или ПЕП беа, рекоа дека се заклучени.
Културни беа, коректни. А вратите стварно беа затворени, ми вика ако сакаш дојди увереи се и сам дека се заклучени да не мислиш дека те лажам.
Кога се случило ова?
Ние сакаме да исражиме и да знаеме. Ова го направиле еден два или тројца членови неможе да се повеќе, сакам да има санкции.
Ќе дадат еден осврт за дербито подоцна.
Израмнувањето во второ донесе делириум и на моменти стварно делуваше како Чкембари воопшто да не пеат, иако знам дека од спротивната страна сликата била поинаква. Супер е што претежно се пееа и поголемиот дел од поновите песни наменети за Вардар, без непотребно тупење на глупите ривалски песни од 90-тите, и за мене единствена критика оди кон непотребното глупирање и скандирање на полувреме, поготово „Кајгана форум“ и „зошто ќутите“. Доволно беше паролата за стадионот што беше полн погодок проследена со „О Сузана“. Навивањето на Чкембари лично не можам да го оценам, впечатокот од наша страна е дека беше слабо во однос на бројката, што е и разбирливо ако се земе во предвид колку од нив се активни и редовни членови. Останува за критика репертоарот на песни, очајно ви фали освежување.Koj ke dade?Ова стварно не е одбро, не ми се верува,
На полувреме кога сакав да одам во тоалет, ЕБР или ПЕП беа, рекоа дека се заклучени.
Културни беа, коректни. А вратите стварно беа затворени, ми вика ако сакаш дојди увери се и сам дека се заклучени да не мислиш дека те лажам.
Кога се случило ова?
Ние сакаме да исражиме и да знаеме. Ова го направиле еден два или тројца членови неможе да се повеќе, сакам да има санкции.
Ќе дадат еден осврт за дербито подоцна.
Сега ако се група од КОДЕКС како што можеа цела Македонија да ја свртат за да редат најави за дербито една кола 2 канти поликолор вгепек е да го вратат во првобитна состојба. Уверен сум дека ако сакаат да направат таков гест никој немат да ги чепнит во Битола.Градски и културни дечки од главниот град за жал растени во приградски наделби, со потекло од Пехчево, Делчево итн.
Врата искршена, ѕидојте попара.
А лајното на трибина!? Е него дури срам ми е да го објавам
Пс. ја еВам цела, добро брат ЕВИ ја…
Прегледај го приврзокот 357823
Прегледај го приврзокот 357824
Прегледај го приврзокот 357825
Сега ако се група од КОДЕКС како што можеа цела Македонија да ја свртат за да редат најави за дербито една кола 2 канти поликолор вгепек е да го вратат во првобитна состојба. Уверен сум дека ако сакаат да направат таков гест никој немат да ги чепнит во Битола.
Јасно ми е дека ова е некоја неписмена будала ама пикот паѓа на целата група.
Не сме индијанци да се понашаме ЧОЕЧКИ.

Ај малце да ја олабајме темата. Најдов на фб пост од некој Ros од уге претпоставувам кој има напишано текст за дербито. Ќе цитирам само некои делови "на местото на собирот се собравме околу 200-навивачи" , "тргнавме кон 9и15 2 автобуси и 9 комбиња"...
Интересно е што понатаму во текстот спомнува дека и некои Холанѓани дошле кај нас на трибина. Велам интересно бидејќи кај наc на трибина веќе знаевме дека имаме луѓе најавени од Лион Франција, имавме и егејци, често од Кромберт шо работат од странство, најчесто Чеси и тие доаѓаат кај нас. Со французите поразговаравме после утакмица, беа специјално дојдени за истата, беа воодушевени. Коментарот нивни беше 5-та лига француска на терен, на трибини на рамниште од елитната лига.
P.s. Неколку пати се спомна слабо публика, од нашата трибина изгледаше дека е полно, освен двата тампон блока другото беше сосем солидно исполнето
Прегледај го приврзокот 357838

Веројатно не ме сфати, Французи, Чеси и според објавата на еден од вашите Германци и Холанѓани имавме НИЕ на трибина, не вие. Бидејќи истиот имаше слики постирано внатре од нашиот коп.На трибина имаше 11 луѓе вкупно од Германија, ниаккви Чеси или Французи , Холанѓани