Фан клуб - РК Вардар

Со оглед на големината на логото на дресот, сигурно не е некое големо спонзорство. Може си имаат некои други интереси во Босна, кој знае. Иако Тиквеш е компанија со некои 3 милиони евра профит годишно.
Не мора да даваат пари во Пелистер, Вардар или други клубови, нека вложат во локалниот клуб во нивниот град, не знам како не ги влечи барем малце ќеф да направиш нешто за сопствениот народ. Ете овие Тиквеш нека фрлат 10% од годишниот профит во РК Тиквеш, заедно со моменталниот буџет ќе можат да направат една солидна екипа. Тој од Гевгелија нека даде во ФК Кожуф или како и да се вика фудбалскиот клуб или во кошарката, небитно.

Не мора да даваат пари во Пелистер, Вардар или други клубови, нека вложат во локалниот клуб во нивниот град, не знам како не ги влечи барем малце ќеф да направиш нешто за сопствениот народ. Ете овие Тиквеш нека фрлат 10% од годишниот профит во РК Тиквеш, заедно со моменталниот буџет ќе можат да направат една солидна екипа. Тој од Гевгелија нека даде во ФК Кожуф или како и да се вика фудбалскиот клуб или во кошарката, небитно.

ova valjda posto kavadarcani se utepaa kupuvanje vino i rakija od tikves?

ova valjda posto kavadarcani se utepaa kupuvanje vino i rakija od tikves?
Небитно тоа, посочив само пример. Еве, ти да имаш Х компанија која вади добар профит на годишно ниво, сигурно прво што би направил е да дадеш пари во Вардар, независно и безусловно од се. Од секој град има по минимум 4-5 ликови со компании кои работат доста добро и профитабилно и сите трчаат лево-десно да фрлаат пари за спонзорства, а никој не дава за локалниот клуб. Не знам што луѓе се, мора барем малце да те влечи емоција ова, или ние сме ненормални, не знам што би рекол.

Небитно тоа, посочив само пример. Еве, ти да имаш Х компанија која вади добар профит на годишно ниво, сигурно прво што би направил е да дадеш пари во Вардар, независно и безусловно од се. Од секој град има по минимум 4-5 ликови со компании кои работат доста добро и профитабилно и сите трчаат лево-десно да фрлаат пари за спонзорства, а никој не дава за локалниот клуб. Не знам што луѓе се, мора барем малце да те влечи емоција ова, или ние сме ненормални, не знам што би рекол.

pa zosto mislis deka e razlicno? gazdata na tikves ako ne se lazam e srbin i dal u zvezda i srbski klub u bosna?

pa zosto mislis deka e razlicno? gazdata na tikves ako ne se lazam e srbin i dal u zvezda i srbski klub u bosna?
Не знам дали е Србин. Не е Свето во Тиквеш? Како и да било ќе одиме офтопик, имаш голем број наши македонци за кое важи истото и поентата е јасна.

Не знам дали е Србин. Не е Свето во Тиквеш? Како и да било ќе одиме офтопик, имаш голем број наши македонци за кое важи истото и поентата е јасна.

ako ne se lazam veke 5-6 god ako ne i poveke e nekoj srbin.

sponozorstvo od ljubov e edno, sponzorstvo od finansiski interes e drugo. kaj nas vtoroto ne proaga posto sme mali i siromasni taka da ostanuva prvoto. ljubov preku nok ne bisuva, toa treba klubot da go vsadil vo covekot od dete. kaj nas klubovite nikad ne svatija deka nivno najgolemo bogatstvo se navijacite. zatoa i se tamu kade sto se.

inace te sfakam i zal mi e sto e taka, jas samo probuvam da ti dolovam zosto e i sto sto se slucuva ne da se raspravam dali e pravilno ili ne.

ako ne se lazam veke 5-6 god ako ne i poveke e nekoj srbin.

sponozorstvo od ljubov e edno, sponzorstvo od finansiski interes e drugo. kaj nas vtoroto ne proaga posto sme mali i siromasni taka da ostanuva prvoto. ljubov preku nok ne bisuva, toa treba klubot da go vsadil vo covekot od dete. kaj nas klubovite nikad ne svatija deka nivno najgolemo bogatstvo se navijacite. zatoa i se tamu kade sto se.

inace te sfakam i zal mi e sto e taka, jas samo probuvam da ti dolovam zosto e i sto sto se slucuva ne da se raspravam dali e pravilno ili ne.
Он е уште газда и баталете го и него и сите други вакви гниди , не вредат да се замара човек со нив

Attachments

• 0EBD4951-C133-4E2A-844B-AC0B413E5718.jpeg
    0EBD4951-C133-4E2A-844B-AC0B413E5718.jpeg
    866,8 KB · Прегледи: 96

Може ќе донесат некој подобар. Да не очајуваме. Не е ко да беше некоја голема класа, плус од тешка повреда се враќа.

da mu ebam facata zguzvana na ovaj gadza sekogash beshe provokatorski nastroen na sred bitola iako vi go nachuka i izbega :LOL:

Kompenzirano e dobro, ke se zeme ušte podobra opcija.
Ако е компензирано добро, и се донесе друг играч место него тогаш е океј, но сепак останува како многу педерски потег од негова страно, искрено не очекував...

Имам чувство дека клубот е премногу коректен спрема некои играчи кои не го заслужиле тоа,ова не е прв пат вака некој играч да ни ја удри клоцата,овој Гаџа го трпевме цела година повреден,буквално во 2022 не знам дали воопшто одигра нешто,беше еден од најплатените играчи во клубот и сега вака ни враќа.
Освен ако не платиле Арапиве некоја голема оштета и да имало согласување од клубот за негово заминување,било која друга варијанта е неприфатлива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom