Еее видиш Русите колку се уназадени. Не знаат дека 24/7 е покриена Украина.
Не е поентата дали Русите им парираат со ваква технологија, туку е поентата што САД им дава вакви информации на Украина.Еее видиш Русите колку се уназадени. Не знаат дека 24/7 е покриена Украина.
Сега овој им го плесна
Напротив, важно е дали може да парираат на оваа технологија. Трњбало да предвидат дека се што користи Нато ќе има и Украина.Не е поентата дали Русите им парираат со ваква технологија, туку е поентата што САД им дава вакви информации на Украина.
на овој тенк во видеото погоре не го известиле дека има друг тенк зад аголот.Напротив, важно е дали може да парираат на оваа технологија. Трњбало да предвидат дека се што користи Нато ќе има и Украина.
Интересно е шо од сите снимки се гледа дека сухоите се пуштаат во акција многу малку наоружани.Испукај и бегај тактика.Иначе можат да носат далеку поголеми повекецевни ракетни фрлачи.
Two hundred & eighty seventh day of combats began with Russian Army & DPR crossing the water channel west of Kurdyumivka & advanced towards Bila Hora. Some kilometers south troops took control over the remaining railroad section north of Mayorsk.
Автоматски споено мислење:
Неколку видеа од фронтот.
Оваа на снимката е од дрон, а како што гледаме операторот на дронот има одлична комуникација со овие од тенкот, а можеби и самиот екипаж си има дронче кое и служи за ваква рбота.на овој тенк во видеото погоре не го известиле дека има друг тенк зад аголот.
Премногу е глупаво да се верува дека некој може да види тенк, така да и ова што го збори овој е небулоза тешка. Можеби радари и друга опрема може да забележи пукање, но да видиш колку тенкови има и каде е малце тешко за верување. Освен ако немаат илјадници вработени да вртат сателитски снимки.
Мене не ми е сомнеж дали знаеле. И јас и ти знаеме дека НАТО е вмешан до гуша на Украина после 2014 па и пред тоа. Верувам дека самите исто си знаат.Напротив, важно е дали може да парираат на оваа технологија. Трњбало да предвидат дека се што користи Нато ќе има и Украина.
Џабе ако знаеш ако немаш моќ да го спречиш.Мене не ми е сомнеж дали знаеле. И јас и ти знаеме дека НАТО е вмешан до гуша на Украина после 2014 па и пред тоа. Верувам дека самите исто си знаат.
Но зошто не превземат ништо е тука е енигмата. Куровми ние со радарите во 2001 регистираравме НАТО ловци како се приближуваат од базите во Италија кога се вршеше притисок врз Борис и генералот Панде а не па Русиве не знаат што се користи НАТО. Посебно реал тајм снимки и така натаму. Па сите знаат колку е просек лет на еден предатор. Го имаш истиот ти лета околу црното море, сигурно не е пуштен од разонода. Или пример аваксите или како и се викаат авионите што ги користат НАТО. На флајтрадар ги регистрират, а не па Русиве. Тежок нонсенс.
Колку сака нека важат за пјаници и неспособни.
Нешто апла не штима во тоа што го гледаме и мислиме.
Не се сомневам дека парираат, уште во шеесетите години СССР излезе со сателитска снимка од Њујорк, од човек што чита весник, каде што можеше да се прочита насловот на весникот и не се сомневам дека начинот на војување е таков каков што е ради баш таа причина. Но друг е моментот, дали на пример Русија им даваше вакви податоци на Ирак, Авганистан и така натаму? Ова ти е директно и нескриено мешање во воен судир. Мислам дека и следните интервенции на САД ќе бидат сосема поинакви. Украина како воена сила е нешто што може да се спореди со Иран, замисли Иран да ја добива истата логистика и истиот интензитет на достава на оружје и муниција при некоја си хипотетична воена интервенција на САД во иднина.Напротив, важно е дали може да парираат на оваа технологија. Трњбало да предвидат дека се што користи Нато ќе има и Украина.