Македонска берза

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
„Блумберг Адрија“ ги избра моментално најскапите деловни објекти што ги продаваат банките, а чии сопственици биле препознатливи компании на македонскиот пазар.

Убедливо највредна недвижност што се продава е фабриката за производство на порцелан во Велес (поранешна „Порцеланка“), која ја нуди Комерцијална банка. Станува збор за 41 објект, со вкупна површина од 77.473 квадрати. Проценетата вредност на оваа недвижност е 7,3 милиони евра, а се продава по цена од 4,8 милиони евра.

Член од
23 јуни 2017
Мислења
592
Поени од реакции
1.102

Znam deka nikoj odamna na forumov ne go interesira Okta, ama aj neka vleze vo zapisnik...

CecaXYZ

rookie
Член од
26 ноември 2022
Мислења
200
Поени од реакции
87

Znam deka nikoj odamna na forumov ne go interesira Okta, ama aj neka vleze vo zapisnik...
Мислам дека тоа е веќе Пуцко

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

Член од
16 јули 2021
Мислења
1.080
Поени од реакции
1.937
Ги има зиљон на play и appstore.
Може иконката?
Фала многу

Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Etrader или Mtrader се апликации за тргување на македонска берза и пристап до нив можеш да добиеш само преку овластен брокер во нашава земја. Пошо си културен и воспитан ти фали уше само малку едукација и тренинг. Почни со читање на 100-200 страници наназад, ќе наидеш на доста интересни и интелегентни ликови кои ќе ти помогнат во одговорите шо ги бараш.

п.с Освен ако не си Цеца, дај жити се смени име, awkward е малце :)

Dar_Mak

ексцентрик
Член од
22 октомври 2010
Мислења
343
Поени од реакции
333
Etrader или Mtrader се апликации за тргување на македонска берза и пристап до нив можеш да добиеш само преку овластен брокер во нашава земја. Пошо си културен и воспитан ти фали уше само малку едукација и тренинг. Почни со читање на 100-200 страници наназад, ќе наидеш на доста интересни и интелегентни ликови кои ќе ти помогнат во одговорите шо ги бараш.

Нема шала, Ceca.xyz иде директно, спушта апп од плејстор и гази, какво читање какви бакрачи :D Инаку, треба да им се апликацииве и веб страните јавно достапни со тоа што би само обезбедувале логин инфо, а не вака со специјални линкови, божем државна тајна. Голем qур, апликација имале цццц.

CecaXYZ

rookie
Член од
26 ноември 2022
Мислења
200
Поени од реакции
87

Ептен ви благодарам за оговорот и помошта, нов сум и сигурно некои мои прашања изгледаат ...:confused:
Вчера ојдов во КБ и се "брокерисав", брокеро ми отвори сметка. даде јусер, пасвд i линк (https://etrader.kb.com.mk) за Etrader. Се надевам дека ке успеам да ја сложам/соберам од таму апликација на десктопов или мобилниов.

Да бидам искрен се залетав на play/app store бидејќи не очекував една ваква апликација толку длабоко да ја закопаат, божем се работи за класифицирана информација. И да, читам по форумов, доста читам. Понекогаш премногу "информации" ми се поголем проблем него ли малку, он-топ има доста збунувачки и тешко ми е да ги класифицирам/оценам. Но треба да учам.

Инаку за Цеца, во право си, не сум Цеца, жена ми е Цеца и тоа не смеам да го мењам инаку останав без ј...а, мислaм дека ќе ме сватиш. XYZ морав да ставам пошто само Цеца веќе постои. Знам дека XYZ иритира и не изгледа добро и треба да го мењам. Пошто ми помогнавте, ќе го заменам XYZ со тоа што ќе кажете вие.
Поздрав и убав ден

Член од
16 јули 2021
Мислења
1.080
Поени од реакции
1.937
Ептен ви благодарам за оговорот и помошта, нов сум и сигурно некои мои прашања изгледаат ...:confused:
Вчера ојдов во КБ и се "брокерисав", брокеро ми отвори сметка. даде јусер, пасвд i линк (https://etrader.kb.com.mk) за Etrader. Се надевам дека ке успеам да ја сложам/соберам од таму апликација на десктопов или мобилниов.

Да бидам искрен се залетав на play/app store бидејќи не очекував една ваква апликација толку длабоко да ја закопаат, божем се работи за класифицирана информација. И да, читам по форумов, доста читам. Понекогаш премногу "информации" ми се поголем проблем него ли малку, он-топ има доста збунувачки и тешко ми е да ги класифицирам/оценам. Но треба да учам.

Инаку за Цеца, во право си, не сум Цеца, жена ми е Цеца и тоа не смеам да го мењам инаку останав без ј...а, мислaм дека ќе ме сватиш. XYZ морав да ставам пошто само Цеца веќе постои. Знам дека XYZ иритира и не изгледа добро и треба да го мењам. Пошто ми помогнавте, ќе го заменам XYZ со тоа што ќе кажете вие.
Поздрав и убав ден
Ха, се зезав се е ок. Ќе ти пуштам линк од mtrader у мсг. Исти се усер и пасс

Kajgana Shop

На врв Bottom