- Член од
- 27 мај 2013
- Мислења
- 3.527
- Поени од реакции
- 4.706
Nema sto da pravis, odi na vet sabajle prva rabotaДечки помагајте,
Не сум сигурна, али мислам дека малиот голтна чорапче.
Што да правам? Се плашам да не дојде до цревна опструкција.
Nema sto da pravis, odi na vet sabajle prva rabotaДечки помагајте,
Ќе го иссере, дај му маслинов или кокосово масло 2 лажици.Дечки помагајте,
Сепак давај мрсни работи, кокос и маслиново масло и давај лесни течни храни. Можеш и 3 јаглен активен апчиња да дадеш. Така кај мене исра кучето кеса и парче текстил мало.Добар е од сабајле, ништо невообичаено. Се надевам дека не го голтнал чорапчето, иако го нема нигде, сè пребарав.
Има во Врање и во Солун.Ми треба итно некој да ми каже од каде може да најдам Vetmedin?
Слики заборави.Здраво на сите,
Подарувам куче, џукелче вдомено пред 10тина месеци. Ве молам и за препораки страни за вдомување, ФБ или Инста сеедно.
Еве и тука огласот:
Се подарува Фродо !
Ова преубаво џукелче, со тешко срце морам да го подарам. Јас и моето семејство не сме во можност веќе да го чуваме.
Темпераментен е и игрив, полн со енергија. Сака да трча, така да предност ќе имаат заинтересирани со двор.
Стар е 10 месеци.
Го добивате целосно вакциниран, со стекнати хигиенски навики.
Кога е валкано и кога ќе почне на мириса.Здраво, прашањр до вас сите. Колку често препорачувате бањање на куче/ колку често го бањате вашето куче?
Станува збор за куче чувано во двор во бокс, шетано скоро секок ден а пуштано во дворот еднаш до два пати во денот.
Сеуште не можам да најдам кој да го вдоми.Што бидна со кучето?
Немој по секоја цена било кому да го дадеш,ги препратив сликите па ке ти пишамСеуште не можам да најдам кој да го вдоми.