Секако сте во коалиција вие со Балистите уште од ВСВ. Не ви мења ништо.Оваа земја повеќе не е ваша..... Денеска во Тетово ... утре и во другите градови......
Американците ќе ни помогнат, не се секирај.Оваа земја повеќе не е ваша..... Денеска во Тетово ... утре и во другите градови......
Што е проблемот? Ова се вашите нови браќа и сојузници плус тие што ги подржувате и помогнавте да се донесат и одржат на власт овозможија да се забрза и прошири процесот. Не ми е јасно што ти смета кога активно учествувате во ова.Оваа земја повеќе не е ваша..... Денеска во Тетово ... утре и во другите градови......
Сакаш да кажеш дека бугарите се виновни што албанците полека но методично ви ја преземаат државата со години,додека вие си закопавате главата во песок како ноеви?Што е проблемот? Ова се вашите нови браќа и сојузници плус тие што ги подржувате и помогнавте да се донесат и одржат на власт овозможија да се забрза и прошири процесот. Не ми е јасно што ти смета кога активно учествувате во ова.
Секако сме ние криви и не ве обвнинувам само ме интересира што ти е проблемот тебе со ова кога овие се вашите нови браќа и сојузници и кога индиректно активно го подржувате тој процес? Дали можеш подетално да напишеш што те мотивираше ова да го постираш? Дали ти смета, дали си изненаден или сакаше да направиш некој обид за провокација?Сакаш да кажеш дека бугарите се виновни што албанците полека но методично ви ја преземаат државата со години,додека вие си закопавате главата во песок како ноеви?
Дали би можел подетално да ја развиеш оваа теза?
Ако покажувањето на реалноста на вашата земја е провокација, навистина имате сериозен психички проблемСекако сме ние криви и не ве обвнинувам само ме интересира што ти е проблемот тебе со ова кога овие се вашите нови браќа и сојузници и кога индиректно активно го подржувате тој процес? Дали можеш подетално да напишеш што те мотивираше ова да го постираш? Дали ти смета, дали си изненаден или сакаше да направиш некој обид за провокација?
Милион страни испишавме за албанизацијата што се случува(со одобрение на Кале(местото каде е сместена амбасадата на САД)) и освен другите ваши сојузници северофирмските комуњари сите други ни е јасна албанизацијата се најде ти експерт за Македонија од Бугарија да ни посочуваш реалност.Ако покажувањето на реалноста на вашата земја е провокација, навистина имате сериозен психички проблем
За другите не знам, но лично jаз сум шокиран..
Да, секогаш кога гледам вакви видеа сум шокиран ,но бидејќи не можете да разберете зошто, нема да објаснувам.Милион страни испишавме за албанизацијата што се случува(со одобрение на Кале(местото каде е сместена амбасадата на САД)) и освен другите ваши сојузници северофирмските комуњари сите други ни е јасна албанизацијата се најде ти експерт за Македонија од Бугарија да ни посочуваш реалност.
Хехенцата ставаш кога народ пишува дека чисто од инат навива за Русија само заради тоа што САД активно ја подржува албанизацијата тука се најде ти да ни посочуваш реалност што секој ден ја гледаме и пишуваме за неа.
Овде кога пишуваме за аланизацијата ти и ресто бугари се смеевте и дека србите се криви за тоа така што мислиме. И сега наеднаш ти шокиран ни посочуваш реалност? Па нели подобро знаеше за Македонија од нас и си доаѓал кога ти пишувавме дека немаш допирна точка со реалноста во Македонија и што мисли народот. Ма немој да ме јебеш бе.
навива за Русија само заради тоа што САД активно ја подржува албанизацијата
Не сте едноставни во однос на САДАмериканците ќе ни помогнат, не се секирај.
убаво ти објасни он, а ти се праиш на удренДа, секогаш кога гледам вакви видеа сум шокиран ,но бидејќи не можете да разберете зошто, нема да објаснувам.
си чул за сарказам?Не сте едноставни во однос на САД
Опериран си од сарказам.Не сте едноставни во однос на САД
Ако е така е суперОпериран си од сарказам.