К
кременко
Гостин
isto sranje se i turskata i spansko/meksikanskite serii
па на мене не ми пречи , ја под ист кош ги ставам тие , хрватски,српски,шпански, мексикански а сега и турскиНе е исто срање, срање се и двете, ама шпанските се гледаат во цел свет. Овие турските ги гледаат арапиштата, турците и сега ние. Тоа зборува доволно. јас не сум националистка, ниту фундаменталистка, но оваа ми мириса. Муслиманскиве газди на А1, Тера и Алсат оддеднаш решија да пуштат турски серии. Баш чекам кога ке почнат да се емитуваат во Хрватска ...
не те свакам што сакаш да кажеш , на што ти мириса објасни малцеСе согласувам дека кошот е ист, ама оваа најмногу мириса. Или можеби грешам, но такво ми е чуството
е сега ми е малце од малце по јасно :wink:Ми мириса на Муслимански фундаментализам, ке ти кажам кога ме навлече. Имам сознанија дека емитувањето на сериите во Македонија ги плаќа Турската држава. сега веројатно ти е појасно.
Hahaha, po smesen post ne sum videl vo forumot, ncncnc...:nesvest:Ми мириса на Муслимански фундаментализам, ке ти кажам кога ме навлече. Имам сознанија дека емитувањето на сериите во Македонија ги плаќа Турската држава. сега веројатно ти е појасно.
Турската држава не поддржува муслимански фундаментализам. И вакви постови ќе бришам, подфорумот политика е од поодамна затворен, внимавајте на линијата.Ми мириса на Муслимански фундаментализам, ке ти кажам кога ме навлече. Имам сознанија дека емитувањето на сериите во Македонија ги плаќа Турската држава. сега веројатно ти е појасно.
Мислам дека ке ги синхронизираат само шпанско-латино американските серии.За сериите како Изгубени 24 Вовед во Анатомија ЦСИ нема шанси да се синхронизира не се толку глупи да ги изгубат сите гледачи.Нема потреба од паника според мене.Страшно, страшноооо, до година се ќе биде синхронизирано