К
кременко
Гостин
isto sranje se i turskata i spansko/meksikanskite serii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па на мене не ми пречи , ја под ист кош ги ставам тие , хрватски,српски,шпански, мексикански а сега и турскиНе е исто срање, срање се и двете, ама шпанските се гледаат во цел свет. Овие турските ги гледаат арапиштата, турците и сега ние. Тоа зборува доволно. јас не сум националистка, ниту фундаменталистка, но оваа ми мириса. Муслиманскиве газди на А1, Тера и Алсат оддеднаш решија да пуштат турски серии. Баш чекам кога ке почнат да се емитуваат во Хрватска ...
Се согласувам дека кошот е ист, ама оваа најмногу мириса. Или можеби грешам, но такво ми е чуството
Ми мириса на Муслимански фундаментализам, ке ти кажам кога ме навлече. Имам сознанија дека емитувањето на сериите во Македонија ги плаќа Турската држава. сега веројатно ти е појасно.
Hahaha, po smesen post ne sum videl vo forumot, ncncnc...:nesvest:Ми мириса на Муслимански фундаментализам, ке ти кажам кога ме навлече. Имам сознанија дека емитувањето на сериите во Македонија ги плаќа Турската држава. сега веројатно ти е појасно.
Ми мириса на Муслимански фундаментализам, ке ти кажам кога ме навлече. Имам сознанија дека емитувањето на сериите во Македонија ги плаќа Турската држава. сега веројатно ти е појасно.
Страшно, страшноооо, до година се ќе биде синхронизирано