A1 телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е исто срање, срање се и двете, ама шпанските се гледаат во цел свет. Овие турските ги гледаат арапиштата, турците и сега ние. Тоа зборува доволно. јас не сум националистка, ниту фундаменталистка, но оваа ми мириса. Муслиманскиве газди на А1, Тера и Алсат оддеднаш решија да пуштат турски серии. Баш чекам кога ке почнат да се емитуваат во Хрватска ...

Не е исто срање, срање се и двете, ама шпанските се гледаат во цел свет. Овие турските ги гледаат арапиштата, турците и сега ние. Тоа зборува доволно. јас не сум националистка, ниту фундаменталистка, но оваа ми мириса. Муслиманскиве газди на А1, Тера и Алсат оддеднаш решија да пуштат турски серии. Баш чекам кога ке почнат да се емитуваат во Хрватска ...
па на мене не ми пречи , ја под ист кош ги ставам тие , хрватски,српски,шпански, мексикански а сега и турски

Се согласувам дека кошот е ист, ама оваа најмногу мириса. Или можеби грешам, но такво ми е чуството

Ми мириса на Муслимански фундаментализам, ке ти кажам кога ме навлече. Имам сознанија дека емитувањето на сериите во Македонија ги плаќа Турската држава. сега веројатно ти е појасно.

Ми мириса на Муслимански фундаментализам, ке ти кажам кога ме навлече. Имам сознанија дека емитувањето на сериите во Македонија ги плаќа Турската држава. сега веројатно ти е појасно.

е сега ми е малце од малце по јасно :wink:

абе ај кажите што сакате вие да гледате , желбите напишете си ги па да видиме може чичо велија ке ги исполни

опуштено е една од подобрите емисии во мкд:wink:

Hahaha, po smesen post ne sum videl vo forumot, ncncnc...:nesvest:

Турската држава не поддржува муслимански фундаментализам. И вакви постови ќе бришам, подфорумот политика е од поодамна затворен, внимавајте на линијата.

Зошто не почнат да даваат Southpark на А1 поубава е сликата и поголема гледаност ке има?

Страшно, страшноооо, до година се ќе биде синхронизирано

Мислам дека ке ги синхронизираат само шпанско-латино американските серии.За сериите како Изгубени 24 Вовед во Анатомија ЦСИ нема шанси да се синхронизира не се толку глупи да ги изгубат сите гледачи.Нема потреба од паника според мене.:toe:

Новата програмска шема на А1 - тешка катастрофа!

Почнувајки од квизовите “Ба ба бум“ (меморија) и “Тркало на среќата“ (бесилка) преку новите (вештачки) “Македонски приказни“ и синхронизацијата на шпански серии каде што во едната се двајца актери кои позајмуваат глас на 20 души (од 7 до 77 години) со лошо мутирање на гласовите... па завршувајки со губењето на Англиската Премиер притоа оставајки не на милост и немилост на бисерите на спортските коментатори од Сител.

Пропуштив нешто???

Слободно дополнете, согласете се или дајте контра аргументи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom