Како го изгубиле преносот?Абе А1 и Сител вестите ми се некако шпекулаторски и се обидуваат да бидат први во се и затоа прават многу грешки. Друго добро е во А1 што има детски емисии али фали нешто во нивна продукција не само некои цртани. Во спортскиот дел, Премиер Лига им е доволно зашто 5 утакмици неделно даваат иако ми е криво што го изгубиа преносот на натпреварите на Македонската фудбалска репрезентација зашто беа одлични. Сериите им се врвен квалитет иако малце каснат со сезоните споредливо со другите земји. Филмовите им се добри иако малце ми е смешно кога ке кажат премиера на филм од пред 5 години. Вака како телевизија се супер ако ги гледаме нашите телевизии али ипак каснат малце споредливо на пример со Хрватските но затоа се подобри од Српските канали.
П.С. Дај нека намалат тоа рекламите. Ако сакаат повеќе пари од реклами, нека ја зголемат цената. Така ем помалце реклами ем исто пари ке земаат а не вака на А1 се рекламира кој било. Фали уште продавници од Пластичарската улица да се рекламираат.
Фудбалска репрезентација пишав а не лига. Тоа со МФЛ ми се свиѓа. Се враќа првенството во популарност.Како го изгубиле преносот?
Првата фудбалска лига продолжува во март, а А1 пренесуваа се до последното коло од зимскиот дел!
Фудбалска репрезентација пишав а не лига. Тоа со МФЛ ми се свиѓа. Се враќа првенството во популарност.
најобјективни вести мислам дека има алфа тв, а генерално а1 е најдобра твКако и да е, А1 се убедливо најпопуларна медиумска куќа во Македонија, а имаат и најобјективни вести (со ретки исклучоци од типот на Велија версус Ѕинго, кој повеќе украде или направи), за разлика од портпаролите на Владата, Латас (СИТЕЛ) и Томиќ (МТВ).
Вестите на Алфа се некако проопозициски, не сум чул негде да изразат барем најмала пофалба или честитка за работата на Владата, за разлика од А1 кои ги кажуваат и позитивните и негативните работи од владеењето на актуелнава Влада.најобјективни вести мислам дека има алфа тв, а генерално а1 е најдобра тв