Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
- С'вет'т по гражданство не е уважил молбата Не е удостоверено изп'лнението на § 2, т. 1 от ДР на ЗБГ.
- Sto znaci ovoj status dali nekoj znae?
sto im pokaza na obezbeduvanjeto pred vrata za da te pustat?Јас бев со посредникот, доставуваш молба за доставување на дополнителен документ. На шалтер даваш молбата со копијата од пасош и го приложуваш пасошот. 1минута работа што кошта 50 евра патни трошоци. Иначе од денес вратен на финална
Mislam oti momentalno od bratuced ne pominuva osven ako imas brat ili sestra
Ами нели е внесен предокот во систем веќе и секој што ќе дојде за истиот предок веќе треба да е јасно. Некако нелогични се работите. Од интервју поминаа 37 месеци, да се начека човекНема да помогне.
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Македонски пасошsto im pokaza na obezbeduvanjeto pred vrata za da te pustat?
Da ama mora da im kazes za sto si tuka. Im kaza da dostavis dopolnitelni dokumenti i ti kazaa ok li? Ili da ne te zamaraaМакедонски пасош
Dobro vecer na site ....nov sum na forum-ot veke 3 godini cekam za bg pasos kako I site ...deneska mi se smeni statusot na (Издадено и изпраено к'м Дирекција "Миграција" удостоверение) ke moze li da mi kazete sto ova znaci ?
Prvi put cujem za takakv status. Uradi screenshot i postavi ovde da vidimo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zdravo. Ovo sto vi proveravate je na sajtu DABC-a i odnosi se na proizhod koji vam treba za licnu kartu/prebivavane/skolovanje i do nedavno za pasos. Ukoliko zelite da proveravate proceduru "dokle je stiglo" sa pasosem treba vam ovaj sajt [LINK]. Ovde unosite potrebne podatke i vrsite pretragu.Dobro vecer na site ....nov sum na forum-ot veke 3 godini cekam za bg pasos kako I site ...deneska mi se smeni statusot na (Издадено и изпраено к'м Дирекција "Миграција" удостоверение) ke moze li da mi kazete sto ova znaci ?
Автоматски споено мислење:
Братучед не се внесува во роднинска врскаАми нели е внесен предокот во систем веќе и секој што ќе дојде за истиот предок веќе треба да е јасно. Некако нелогични се работите. Од интервју поминаа 37 месеци, да се начека човек![]()
Братучед не, но дедо/прадедо што не поврзува сигурно се чува ... претпоставувам.Братучед не се внесува во роднинска врска
Sent from my SM-N770F using Tapatalk