- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.965
- Поени од реакции
- 9.596
Спорт лајф 2винКај ја има на тој коеф со таа граница ? На моцарт 4.5 жолти 2.19 коеф
Ја врзав со Австралија над 1.5 жолт
Спорт лајф 2винКај ја има на тој коеф со таа граница ? На моцарт 4.5 жолти 2.19 коеф
Ја врзав со Австралија над 1.5 жолт
Најстрашно од се во врска со тебе е што егото ти е многу поголемо од коефициентот на интелигенција, па не сакаш да научиш. Ако сакаш да губиш, губи, ама не сакаш да губиш а не знаеш како да победуваш во оваа игра. Затоа повеќето овде те заебаваат, затоа што анализите ти се идиотски а имаш краток фитиљ.Zaobikoli me te molam, jas sum gubitnik i ubavo mi e da gubam.
https://www.sofascore.com/ Отвори ја утакмицата и играчот кој сакаш ќе ти излезе цела статистика за натпреваротКај да најдам статистика за шутеви на играчи за светсково
Истово сакав да му го пишам пред некој ден на @izimanisnajper Најврвните букмејкери се стационирани во Вегас специјализирани за НБА и НФЛ кои ги доведуваат границите за +/- до совршенство, ми излезе некоја статија на редит пред некоја година дека од 1230 утакмици во регуларна сезона НБА ако ги земаме во предвид почетните граници завршиле 616-614.Ти се кладиш на најиграните настани од НБА лигата, на она што е најочигледно. Тоа се настани кои се статистички обработени од страна на букмејкерите до совршенство. Ти анализираш два аспекти, тие 30. Брадата ќе даде 40 коша вечер бидејќи другите се повредени и ќе земи многу шутеви. Тоа ти е врв на анализата. Мислиш дека букмејкерите не знаат дека брадата ќе земи многу шутеви вечерва и дека тоа не е вкалкулирано во границата која е поставена? Тие знаат кога девојка му или жена му има менструација.
Добитна игра е многу подобра анализа од Брадата ќе ги искине на...Decki povelete pretstavete ja vasata dobitna igra pa i jas ke igram kako vas.
Zarem vie ke me ucite na shto da gi frlam moite pari ? Fala vi mnogu na sovetite i ostavete me na mira.
Со 15% данок е АПСОЛУТНО невозможно да бидеш долгорочно во плус.Бразил - Србија ГГ на 2 квота има мн поголемо ВАЛУЕ од чист кец.
Ама заеби и вредност и се со 15% данок. Одма те кинат и играш на 1.85 коефициент.
Па не играјте, едноставно е. Мене ми е фасцинантно дека кај нас луѓето сеуште влегуваат во кладилниците. Не влегувајте воопшто, ќе пропаднат кладилниците, ќе им избега златаната кокошка на државата која го оданочува буквално секој тикет, и недобитен преку данокот на кладилниците, и добитен преку данокот на играчите.Едноставно мамата ни ја еба данокот, плаќаме данок за политичариве кафани да тераат и ред други работи.