Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
17 април 2022
Мислења
78
Поени од реакции
210
Mislis Brazil nema da ja tepa Srbija ?
Ако гледаш од улога на фаворит би требало да ги тепаат многу лесно, ама не би ги потценил Србите, последната година со сите рамноправно се носат, а и прва утакмица е. Сериозно сега, не е утакмицата за да се залеташ и да треснеш еден куп пари.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Mislis Brazil nema da ja tepa Srbija ?
Коеф е мизерен не дека Бразил не е фаворит ама 1.5 е само за главоболка да стварат Србите се далеку посолидни све испод 1,75 за мене е лош коеф на Бразил.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.963
Поени од реакции
67.739
Почекај само до пред почеток на меч да видиш дали се во прв план. Јас долго рочно изиграв мислам беа над 24,5 пенали и 8.5 црвени. Имам и некој комбинации овие баш Арапите да не поминат група никој плус Данска со Хрватска да пројдат дубл. И некој други глупости не се сеќавам на помала пара се
Тешко за чекање. Ако ги комбинираш играчите, сите играат во различен ден. Мора овака, на слепо што се вика.

Бразил - Србија ми мириса на многу тврда утакмица. Знам дека не мора ништо да значи, ама кај Србиве у камп владее ненормално добра атмосфера, благодарение на Пикси. Играчите имаат ненормална почит кон него, и ке изгинат на терен. Не знам колку Влаховиќ и Митровиќ се спремни, ама имаат солиден напад.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.939
Поени од реакции
116.434
Ја GG би ја играл таа, Србија не е воопшто наивна екипа и можно е изненадување тука.

Не знам бе овие Франција ми се многу умрена екипа, очајно некреативна средина имаат и еден куп преценети чамуги у екипа. Не дека нема да ја тепаат Австралија ама општо мртви ми се за играње.

Данска Тунис поима немам што да ја играм, можда што вика Ридлер на жолти најпаметно. За 1 некако сумњива ми е, јаки се Данците ама не се од оние екипи што сигурно тепаат кога се фаворити, а овие екипи како Тунис, Мароко и остала багра знаат да бидат досадни.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Србите се таква репка да ќе го скинат Бразил ќе изгубат од Камерун се сеќавам студент бев 2010 уште април/мај прам кладба дека ќе ја победат Германија со колега и ја опнаа 1-0 Јовановиќ легендата мислам им го заби и шо се деси ги преврти Австралија и Гана. Тоа се тие репрезентации шо во клаџа или ќе те направат радосен шо ќе ги убодиш на солидна квота или ќе те изнервираат ќе се сопнат и има да им изопцуеш 100 мајки. Таму најверојатно Африканец или АЗиец судија и се знае чекам на картони да видиме

Член од
15 февруари 2019
Мислења
1.070
Поени од реакции
4.116
Полска 3.10 добар поклон. Може да свири за 100евра

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Абе какво затварање тие пешки не знаат да одат, 17 000 класи е разликата овде. Мада ок може на корни да се проба...

Мексико Полска све минус ќе изиграм освен картони. :D
Odlicna dnoekspertiza :D

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Imav srekja sto ne se razbudiv tolku rano za da ja uplatam Argentina... vecer Barsa ke gi zgazat na Partizan

Член од
14 јули 2017
Мислења
670
Поени од реакции
1.352
Да а ебам мајка му Аргентинска. Абе и ја будала, првите 5 текми сите 2+ влегоа, да не сменев тактика воа коло уште ќе бев у игра.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Да а ебам мајка му Аргентинска. Абе и ја будала, првите 5 текми сите 2+ влегоа, да не сменев тактика воа коло уште ќе бев у игра.
Ja go izigrav medto tebe :D

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Тоа само на корнери беше и излезе пробав и на жолти мала маргина беше 3,5 остри и агресивни беа од почеток па на 2-1 веќе се отвори патот за добивка обострано
Автоматски споено мислење:

Идемо далје. Данска -Тунис 3.5+ картони 2.30

Последно уредено:
Член од
15 февруари 2019
Мислења
1.070
Поени од реакции
4.116
Ја па трчам да ја ставам да појача ебате инвалидите ебате

Kajgana Shop

На врв Bottom