Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Mislis Brazil nema da ja tepa Srbija ?
Ако гледаш од улога на фаворит би требало да ги тепаат многу лесно, ама не би ги потценил Србите, последната година со сите рамноправно се носат, а и прва утакмица е. Сериозно сега, не е утакмицата за да се залеташ и да треснеш еден куп пари.

Mislis Brazil nema da ja tepa Srbija ?
Коеф е мизерен не дека Бразил не е фаворит ама 1.5 е само за главоболка да стварат Србите се далеку посолидни све испод 1,75 за мене е лош коеф на Бразил.

Почекај само до пред почеток на меч да видиш дали се во прв план. Јас долго рочно изиграв мислам беа над 24,5 пенали и 8.5 црвени. Имам и некој комбинации овие баш Арапите да не поминат група никој плус Данска со Хрватска да пројдат дубл. И некој други глупости не се сеќавам на помала пара се

Тешко за чекање. Ако ги комбинираш играчите, сите играат во различен ден. Мора овака, на слепо што се вика.

Бразил - Србија ми мириса на многу тврда утакмица. Знам дека не мора ништо да значи, ама кај Србиве у камп владее ненормално добра атмосфера, благодарение на Пикси. Играчите имаат ненормална почит кон него, и ке изгинат на терен. Не знам колку Влаховиќ и Митровиќ се спремни, ама имаат солиден напад.

Ја GG би ја играл таа, Србија не е воопшто наивна екипа и можно е изненадување тука.

Не знам бе овие Франција ми се многу умрена екипа, очајно некреативна средина имаат и еден куп преценети чамуги у екипа. Не дека нема да ја тепаат Австралија ама општо мртви ми се за играње.

Данска Тунис поима немам што да ја играм, можда што вика Ридлер на жолти најпаметно. За 1 некако сумњива ми е, јаки се Данците ама не се од оние екипи што сигурно тепаат кога се фаворити, а овие екипи како Тунис, Мароко и остала багра знаат да бидат досадни.

Србите се таква репка да ќе го скинат Бразил ќе изгубат од Камерун се сеќавам студент бев 2010 уште април/мај прам кладба дека ќе ја победат Германија со колега и ја опнаа 1-0 Јовановиќ легендата мислам им го заби и шо се деси ги преврти Австралија и Гана. Тоа се тие репрезентации шо во клаџа или ќе те направат радосен шо ќе ги убодиш на солидна квота или ќе те изнервираат ќе се сопнат и има да им изопцуеш 100 мајки. Таму најверојатно Африканец или АЗиец судија и се знае чекам на картони да видиме

Полска 3.10 добар поклон. Може да свири за 100евра

Абе какво затварање тие пешки не знаат да одат, 17 000 класи е разликата овде. Мада ок може на корни да се проба...

Мексико Полска све минус ќе изиграм освен картони. :D
Odlicna dnoekspertiza :D

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Imav srekja sto ne se razbudiv tolku rano za da ja uplatam Argentina... vecer Barsa ke gi zgazat na Partizan

Да а ебам мајка му Аргентинска. Абе и ја будала, првите 5 текми сите 2+ влегоа, да не сменев тактика воа коло уште ќе бев у игра.

Да а ебам мајка му Аргентинска. Абе и ја будала, првите 5 текми сите 2+ влегоа, да не сменев тактика воа коло уште ќе бев у игра.
Ja go izigrav medto tebe :D

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Тоа само на корнери беше и излезе пробав и на жолти мала маргина беше 3,5 остри и агресивни беа од почеток па на 2-1 веќе се отвори патот за добивка обострано
Автоматски споено мислење:

Идемо далје. Данска -Тунис 3.5+ картони 2.30

Последно уредено:
Ја па трчам да ја ставам да појача ебате инвалидите ебате

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom