Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Каде може да најдам црево за климата за водата што истекува и која цена е метро?

Ti dale dalcinsko od pogornata klasa na Toshiba Shorai.Nisto strasno,samo sto taa funkcija nema da mozes da ja upotrebuvas,inace slobodno koristi go daljinskto,kompatibilno e.
Gi zamenile dalinskata nemaj gajle.

@filipinec ako mislis za opcijata P-SELL mozam da ja koristam na ovoj klima ured.
Автоматски споено мислење:

Ti dale dalcinsko od pogornata klasa na Toshiba Shorai.Nisto strasno,samo sto taa funkcija nema da mozes da ja upotrebuvas,inace slobodno koristi go daljinskto,kompatibilno e.
Gi zamenile dalinskata nemaj gajle.

@filipinec Dali e najdobro da ja stavam na auto fan, eco ili na kec?

Последно уредено:
@filipinec ako mislis za opcijata P-SELL mozam da ja koristam na ovoj klima ured.

@filipinec Dali e najdobro da ja stavam na auto fan, eco ili na kec?
Mozebi, ne znaev deka mozis.Taa e samo za ogranicuvanje na max.na kompresorot i venilatorot na nadvoresnata edinica.
Toshiba ima odlicen aut-fan , slobodno koristigo najmnogu i igraj si samo so podesuvanje na temperaturata,prema tvojata potreba.Taa sama ke si se stelova. Vo poladni periodi 1-2c pogore.

Mozebi, ne znaev deka mozis.Taa e samo za ogranicuvanje na max.na kompresorot i venilatorot na nadvoresnata edinica.
Toshiba ima odlicen aut-fan , slobodno koristigo najmnogu i igraj si samo so podesuvanje na temperaturata,prema tvojata potreba.Taa sama ke si se stelova. Vo poladni periodi 1-2c pogore.

@filipinec Fala ti, imaj ubava vecer. Pozdrav

Zdravo odlicna klima imas okolu rabotenjeto moj sovet sega na vakvi + temperaturi mozes i na Eco da ja rabotis ( inaku i na Auto Fan kako sto sega ja rabotis e super ) NO bidejki se natprosecni za ovoj periot od Noemvri ovie segasni dnevni temperaturi slobodno mozes da ja raboti i so Eco Mod Toshiba-ta NO koga ke zaladi poveke togas klimatizerot na 23°C ( ili kolku ti odgovara ) i Fan 2 ili 3 ( kako ti odgovara taka )
@најубав значи кога ќе биде многу ладно подобро е на Фан1/2/3 од ауто фан ?

@најубав значи кога ќе биде многу ладно подобро е на Фан1/2/3 од ауто фан ?
Toshiba klimatizerite se edni od najekonomicnite zatoa moj sovet sega na vakvi Nadvoresni Temperaturi raboti ja na Fan Auto No koga ke zaladi poveke na Fan 1 , 2 , 3 kako ti odgovara taka ( i najvazno ne ja gasi tuku neka raboti 24/7 Non-Stop ) samo namaluvaj ja ili zgolemuva ja Temperaturata vo zavisnost od toa dali si doma ili na rabota koga si doma 23°C ili kolku ti odgovara koga si na rabota 19°C no ne ja gasi Najekonomicno e ako klimatizerot raboti 24/7

Toshiba klimatizerite se edni od najekonomicnite zatoa moj sovet sega na vakvi Nadvoresni Temperaturi raboti ja na Fan Auto No koga ke zaladi poveke na Fan 1 , 2 , 3 kako ti odgovara taka ( i najvazno ne ja gasi tuku neka raboti 24/7 Non-Stop ) samo namaluvaj ja ili zgolemuva ja Temperaturata vo zavisnost od toa dali si doma ili na rabota koga si doma 23°C ili kolku ti odgovara koga si na rabota 19°C no ne ja gasi Najekonomicno e ako klimatizerot raboti 24/7

@најубав Све е јасно. Фала на корисните совети. Имај убава вечер

Еве како работи прави јапанац..и неверојатна модулација на 22000кw

Тоа е клима 22000вту 6.3kw со Совршена модулација која почнува од 90w--2800w може и во шупа од 15м2 а како и кај мене70м2.
Ја пушташ еднашка и потоа го забораваш далинското до крај на сезоната..
А не како кај Грее сврти се 3 пати,држи 2секунди,помолисе со 3молитви..и на крај ништо од тоа ..ајмо Јово на ново..
А си помал 70.000денари

Attachments

• Screenshot_20221120-090534.png
    Screenshot_20221120-090534.png
    136,6 KB · Прегледи: 42
  • Screenshot_20221117-121754.png
    Screenshot_20221117-121754.png
    132,2 KB · Прегледи: 42
  • Screenshot_20221117-024112.png
    Screenshot_20221117-024112.png
    133,2 KB · Прегледи: 36
Последно уредено:

Тоа е клима 22000вту 6.3kw со Совршена модулација која почнува од 90w--2800w може и во шупа од 15м2 а како и кај мене70м2.
А не како кај Грее сврти се 3 пати,држи 2секунди,помолисе со 3молитви..и на крај ништо од тоа ..ајмо Јово на ново..
А си помал 70.000денари

@ROBERT 11 Бајаги заштеда значи

И сега кај е овде овој ТЗлатко кога Стрелец навредува и тоа директно мене и птицава да реагира ..и да дели совети на културно однесување..
Па вака ли делиш совети Тзлатко
Да тој реагира со лајк..
Каква трагедија и мизерија од луѓе се собрала овде..која ко унизила својот карактер до самото дно
Plačko!!!!!!

А си помал 70.000денари
Која е оваа клима не си пишал.

На 16 степени надворешна локација Гевгелија, кај комшиите Митсубиши АП 42 сетиран 23 степени, работи со 175 вати, температура во просторија 24. Кај мене Даикин 5ка, сетиран 21 степен во просторијата 23 степени, работи со осцилации од 215 до 380 вати. Вака подесени обата климатизери исклучуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom