Пред да ми објаснуваш сликовито
@ultras1988 , омразата си ја има на велико, комплексот си постои и датира уште пред 30 години не е тоа една парола во прашање за крокодилите да се осетат многу навредено или прилепчани и кавадарчани.Некој што од секогаш бил 1000% анти Скопје/Вардар сега као ејјј ало што праите, поише гнев му се насобрало не знам што, Боливуд...
По сами коментари прочитај како Вардар го споредуваат со искра, кој клуб повеќе го мрзеле, кој помалце.Вардар кога имаше успеси без разлика ракомет/фудбал истите штракаа по интернет, се бунеа, јадеа трици, срце им се кинеше само пошто Вардар имал успеси.И ти ми збориш со една парола се навлекло поише гнев???Вардар ЛШ освоил, ако не да му се извиниме на кој му смета а?
Деца сме па се налутиле, ај утре прсте ќе си дадеме...Абе дај стварно напијте се едно пиво оладете главите.
За Комити од други градови, пред неколку години(може 10-ина)на гостување во Бт/Пп искрено не ми текнува кај беше, ама знам 3ца дечки од ПП се искрцаа со нас за на утакмицата.
Го спомна некој Гостиварчанецот.
Доаѓа, ретко, ама доаѓа, колку може и има прилика.
Во Бт првата ракометот, дечко од Ресен беше со нас (додуше тука учи факс и сместен беше по некој од студентскиве).
И да не повторувам за некои други ликови и градови кои се веќе спомнати неколку страни поназад.