Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
И сега кај е овде овој ТЗлатко кога Стрелец навредува и тоа директно мене и птицава да реагира ..и да дели совети на културно однесување..
Па вака ли делиш совети Тзлатко
Да тој реагира со лајк..
Каква трагедија и мизерија од луѓе се собрала овде..која ко унизила својот карактер до самото дно

@најубав prvo fala na odgovorot i odvoenoto vreme. Imam Toshiba Seiya RAS-B16J2KVG, 5ipolka.

Dali da ja stavam na autofan, eco ili na kec?

Momentalno ja koristam kontinuirano bez gasenje na 22 stepena na auto i mi e cel stan topol.

I ima edna opcija na dalinskoto P-SEL za da namalis potrosuvacka na elektricna energija na 75% ili na 50%. Dali tamu da cepkam nesto ako imas iskustvo so toa ili nekoj drug.

Mi kazaa deka ke se namali na 4 smetkata deka pred toa na pecka se greev. Jas im kazav da se namali na dva ke bidam sreken i zadovolen.

Pozdrav i ubav den
Zdravo odlicna klima imas okolu rabotenjeto moj sovet sega na vakvi + temperaturi mozes i na Eco da ja rabotis ( inaku i na Auto Fan kako sto sega ja rabotis e super ) NO bidejki se natprosecni za ovoj periot od Noemvri ovie segasni dnevni temperaturi slobodno mozes da ja raboti i so Eco Mod Toshiba-ta NO koga ke zaladi poveke togas klimatizerot na 23°C ( ili kolku ti odgovara ) i Fan 2 ili 3 ( kako ti odgovara taka )

Каде може да најдам црево за климата за водата што истекува и која цена е метро?

Ti dale dalcinsko od pogornata klasa na Toshiba Shorai.Nisto strasno,samo sto taa funkcija nema da mozes da ja upotrebuvas,inace slobodno koristi go daljinskto,kompatibilno e.
Gi zamenile dalinskata nemaj gajle.

@filipinec ako mislis za opcijata P-SELL mozam da ja koristam na ovoj klima ured.
Автоматски споено мислење:

Ti dale dalcinsko od pogornata klasa na Toshiba Shorai.Nisto strasno,samo sto taa funkcija nema da mozes da ja upotrebuvas,inace slobodno koristi go daljinskto,kompatibilno e.
Gi zamenile dalinskata nemaj gajle.

@filipinec Dali e najdobro da ja stavam na auto fan, eco ili na kec?

Последно уредено:
@filipinec ako mislis za opcijata P-SELL mozam da ja koristam na ovoj klima ured.

@filipinec Dali e najdobro da ja stavam na auto fan, eco ili na kec?
Mozebi, ne znaev deka mozis.Taa e samo za ogranicuvanje na max.na kompresorot i venilatorot na nadvoresnata edinica.
Toshiba ima odlicen aut-fan , slobodno koristigo najmnogu i igraj si samo so podesuvanje na temperaturata,prema tvojata potreba.Taa sama ke si se stelova. Vo poladni periodi 1-2c pogore.

Mozebi, ne znaev deka mozis.Taa e samo za ogranicuvanje na max.na kompresorot i venilatorot na nadvoresnata edinica.
Toshiba ima odlicen aut-fan , slobodno koristigo najmnogu i igraj si samo so podesuvanje na temperaturata,prema tvojata potreba.Taa sama ke si se stelova. Vo poladni periodi 1-2c pogore.

@filipinec Fala ti, imaj ubava vecer. Pozdrav

Zdravo odlicna klima imas okolu rabotenjeto moj sovet sega na vakvi + temperaturi mozes i na Eco da ja rabotis ( inaku i na Auto Fan kako sto sega ja rabotis e super ) NO bidejki se natprosecni za ovoj periot od Noemvri ovie segasni dnevni temperaturi slobodno mozes da ja raboti i so Eco Mod Toshiba-ta NO koga ke zaladi poveke togas klimatizerot na 23°C ( ili kolku ti odgovara ) i Fan 2 ili 3 ( kako ti odgovara taka )
@најубав значи кога ќе биде многу ладно подобро е на Фан1/2/3 од ауто фан ?

@најубав значи кога ќе биде многу ладно подобро е на Фан1/2/3 од ауто фан ?
Toshiba klimatizerite se edni od najekonomicnite zatoa moj sovet sega na vakvi Nadvoresni Temperaturi raboti ja na Fan Auto No koga ke zaladi poveke na Fan 1 , 2 , 3 kako ti odgovara taka ( i najvazno ne ja gasi tuku neka raboti 24/7 Non-Stop ) samo namaluvaj ja ili zgolemuva ja Temperaturata vo zavisnost od toa dali si doma ili na rabota koga si doma 23°C ili kolku ti odgovara koga si na rabota 19°C no ne ja gasi Najekonomicno e ako klimatizerot raboti 24/7

Toshiba klimatizerite se edni od najekonomicnite zatoa moj sovet sega na vakvi Nadvoresni Temperaturi raboti ja na Fan Auto No koga ke zaladi poveke na Fan 1 , 2 , 3 kako ti odgovara taka ( i najvazno ne ja gasi tuku neka raboti 24/7 Non-Stop ) samo namaluvaj ja ili zgolemuva ja Temperaturata vo zavisnost od toa dali si doma ili na rabota koga si doma 23°C ili kolku ti odgovara koga si na rabota 19°C no ne ja gasi Najekonomicno e ako klimatizerot raboti 24/7

@најубав Све е јасно. Фала на корисните совети. Имај убава вечер

Еве како работи прави јапанац..и неверојатна модулација на 22000кw

Тоа е клима 22000вту 6.3kw со Совршена модулација која почнува од 90w--2800w може и во шупа од 15м2 а како и кај мене70м2.
Ја пушташ еднашка и потоа го забораваш далинското до крај на сезоната..
А не како кај Грее сврти се 3 пати,држи 2секунди,помолисе со 3молитви..и на крај ништо од тоа ..ајмо Јово на ново..
А си помал 70.000денари

Attachments

• Screenshot_20221120-090534.png
    Screenshot_20221120-090534.png
    136,6 KB · Прегледи: 42
  • Screenshot_20221117-121754.png
    Screenshot_20221117-121754.png
    132,2 KB · Прегледи: 42
  • Screenshot_20221117-024112.png
    Screenshot_20221117-024112.png
    133,2 KB · Прегледи: 36
Последно уредено:
Еве како работи прави јапанац..и неверојатна модулација на 22000кw

Тоа е клима 22000вту 6.3kw со Совршена модулација која почнува од 90w--2800w може и во шупа од 15м2 а како и кај мене70м2.
Ја пушташ еднашка и потоа го забораваш далинското до крај на сезоната..
А не како кај Грее сврти се 3 пати,држи 2секунди,помолисе со 3молитви..и на крај ништо од тоа ..ајмо Јово на ново..
А си помал 70.000денари

@ROBERT 11 Бајаги заштеда значи

И сега кај е овде овој ТЗлатко кога Стрелец навредува и тоа директно мене и птицава да реагира ..и да дели совети на културно однесување..
Па вака ли делиш совети Тзлатко
Да тој реагира со лајк..
Каква трагедија и мизерија од луѓе се собрала овде..која ко унизила својот карактер до самото дно
Plačko!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom