Ako vlezat vo Taivan imame pogolemi problemi od nov zelandskite kivi. Nema da se desi vo poskoro vreme. Kina saka da go osvoj Taivan, ne da go peplosa. Moram da priznam popametni se od Rusite.Каква каматна политика кога од Февруари наваму имаш пад се до крај на Септември, па каматите направија мала корекција, ако се заострат работите ќе оди во три лепе. А ако задржи војнава уште барем 1 година ќе ве почекам доброволно да се јавите на шалтер со анализа.
Инаку тука во маркет преку 90% од производите се домашни, или максимум од кај Кивите. Освен Кмарт каде што се знае дека е нивен се друго е тукашно, плус и народот е со мајндсет да купува домашни производи.
Теоретски секој е зависен од секој, ама шу прајме ако влезат во Тајван?
Ќе им турите рестрикции, или тие жутите не се греота како Украинците?
LDV ако ги паметиш британските, сега ги прават во Кина, имав прилика да се возам во такво тука, 30-40% е поефтино од Форд и од Хајлукс, тип топ е возилото. Вакви ги има се повеќе и повеќе, колку луѓе мислиш дека ќе купуваат Германски/Француски/Шпански/Италијански ако овие донесат возила со повеќе опрема за помала цена?Taka e vo Afrika ke vozat Elektricni koli. Ke zastedat cel zivot i ke si dozvolat. Znaes kade e najgolemata kupovna mokj, taka? Ne zboruvame za plasticni igracki od Kina, tie ne gi bogatat. Druga poskapa stoka e povazna.
Хајката беше backdor со huawei, ако знаеш воопшто што значи бекдорда не беше фејк хајката од САД
taa e bonus be igorce... i za brzo vreme vo eu ke si vozite kineski ev... stigaat veke narednata godina i se pola cena od vasite... nema sekoj da kupi ama golem del ke se prodade sekako.Taka e vo Afrika ke vozat Elektricni koli. Ke zastedat cel zivot i ke si dozvolat. Znaes kade e najgolemata kupovna mokj, taka? Ne zboruvame za plasticni igracki od Kina, tie ne gi bogatat. Druga poskapa stoka e povazna.
Дали ти самиот се увери дека имаше бекдор?Хајката беше backdor со huawei, ако знаеш воопшто што значи бекдор
А дали ти сам се увери дека нема? Немој на прашање со прашање да ми одговараш. Имаш ваљда компјутер пред тебе таму, види прочитај, едуцирај се малце. Немој тие муабети тоа што тебе ти одговара да го наметнуваш и да прифаќашДали ти самиот се увери дека имаше бекдор?
Прашајнекој што работи во телекомуникации, што е хуавеј и колку подобро функционира и како е наметнато да не се користи од нашиве патрони.А дали ти сам се увери дека нема? Немој на прашање со прашање да ми одговараш. Имаш ваљда компјутер пред тебе таму, види прочитај, едуцирај се малце. Немој тие муабети тоа што тебе ти одговара да го наметнуваш и да прифаќаш
Работи да, немој да ми објаснуваш добро познато ми е се. Не се нашите полтрони туку секаде е истото. И баш напротив, кај нас можеш моментално да набавиш huawei опрема за џабе пошто никој не ја користи ради secure причини. Инаку функционира подобро од што? Имаш пример? Или онака само подобро е битно пошто е банирано.Прашајнекој што работи во телекомуникации, што е хуавеј и колку подобро функционира и како е наметнато да не се користи од нашиве патрони.
Требаше ли да се уверам?А дали ти сам се увери дека нема? Немој на прашање со прашање да ми одговараш. Имаш ваљда компјутер пред тебе таму, види прочитај, едуцирај се малце. Немој тие муабети тоа што тебе ти одговара да го наметнуваш и да прифаќаш
Дај бе не трипај човек. Ако не си способен да најдеш информации не се глупирај. Постирал сликовници и Сноуден. Не се брукај, не е ова за компирите од Нов Зеланд.Требаше ли да се уверам?
Од нигде никаде доцнат во технологија која чини трилиони долари (за тој што ќе биде прв) и наеднаш наоѓаат бекдор, претходно со години никако не им текна да тестираат
Од каде да се уверам, од медиумите платени од овие што банираат?
Па Сноуден што е пописмен и од мене и од тебе, и што работел баш на таа проблематика имаше изјави дека истите тие прислушкуваат.
Другар ти Закенберг од што им верува турил лепенка, ама битно сите се чесни и поштени
Прегледај го приврзокот 354135
Кој кловн си ти, лик на форум, со 20 акаунти тврди дека е полегитимен и поинтелигентен од луѓе кои се врв во своите индустрииДај бе не трипај човек. Ако не си способен да најдеш информации не се глупирај. Постирал сликовници и Сноуден. Не се брукај, не е ова за компирите од Нов Зеланд.
Абе јас копам ровови и немам појма, особено во темава каде што се чепкаш, ај сеа гитла, деградација на интелигенцијата ми е воопшто да дискутирам со тебе.Глуп си, не да немаш желба. Едноставно го пикаш носот во секоја можна тема и изиграваш некој интелигентен лик, а уствари си тотално изгубен случај. Не го вади газот кај што се мерат курови и за нешто што немаш појма.