Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    754
Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.335
Поени од реакции
15.507
има објави дека Полска ги повлекува борбените возила....тоа многу значи дека ракетата не е руска

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.360
Поени од реакции
14.043

Јас мислам дека ликов стои зад цела одбрана на Украина. Зелениот го има препознаено талентот во него.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.796
Поени од реакции
35.748

Зачестија некако тероров откако изјвија дека цел им е членство во БРИКС. Или Ердоган сам си ги праи нападиве :toe:
Не им ги прочита реакциите?
Од нивнот МНР рекле (парафразирам) дека не ги прифаќаат изјавите за сочуство од САД, и не само тоа туку такви изјави од нив биле „како кривецот кога идел на местото на злосторот“ (ова беше цитат, горе долу). Нема шанси ова да е фолс флаг на Ердо, ова покажува и неспособност да се справат со тероризам и сам да го прави ова Ердо е како да си пука во нога.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.581
Поени од реакции
27.428

Јас мислам дека ликов стои зад цела одбрана на Украина. Зелениот го има препознаено талентот во него.
Беше со грешка малце и заврши во Полска. Јас сепак мислам дека Путин го земал, пошто му снемало ракети.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.291
Поени од реакции
5.564

Зачестија некако тероров откако изјвија дека цел им е членство во БРИКС. Или Ердоган сам си ги праи нападиве :toe:
Добра забелешка; се‘ дур‘ Ердо е во добри односи со Русија, ќе „попива„ вакви бомби прилично често...

А кривците за тие бомбашки напади ќе бидат отпосле и брзопотезно посочувани па дури и апсени...

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.551
Поени од реакции
18.672
Добра забелешка; се‘ дур‘ Ердо е во добри односи со Русија, ќе „попива„ вакви бомби прилично често...

А кривците за тие бомбашки напади ќе бидат отпосле и брзопотезно посочувани па дури и апсени...
Ако памтите, истово се дешаваше кога им урнаа su 24 на Русите 2016 мислам, после тоа ги искостија од бомбашки напади, па оправија односи и истите прекинаа.

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.098
Поени од реакции
6.577
" Треба само да ја бутнеме вратата и целата 'рѓосана структура ќе се распадне " - Адолф Хитлер .

Тоа беше планот на Путкин за Украина, баш како на Адолф за СССР, само есапот дома и на пазар не излегува ист.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.516
Последно уредено:

The Wild Boy

љепотан
Член од
26 декември 2017
Мислења
1.572
Поени од реакции
940

Русите утнале на големо... више среча други пут.

Kajgana Shop

На врв Bottom