Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    762
има објави дека Полска ги повлекува борбените возила....тоа многу значи дека ракетата не е руска

Јас мислам дека ликов стои зад цела одбрана на Украина. Зелениот го има препознаено талентот во него.

Зачестија некако тероров откако изјвија дека цел им е членство во БРИКС. Или Ердоган сам си ги праи нападиве :toe:

Не им ги прочита реакциите?
Од нивнот МНР рекле (парафразирам) дека не ги прифаќаат изјавите за сочуство од САД, и не само тоа туку такви изјави од нив биле „како кривецот кога идел на местото на злосторот“ (ова беше цитат, горе долу). Нема шанси ова да е фолс флаг на Ердо, ова покажува и неспособност да се справат со тероризам и сам да го прави ова Ердо е како да си пука во нога.

Јас мислам дека ликов стои зад цела одбрана на Украина. Зелениот го има препознаено талентот во него.
Беше со грешка малце и заврши во Полска. Јас сепак мислам дека Путин го земал, пошто му снемало ракети.

Зачестија некако тероров откако изјвија дека цел им е членство во БРИКС. Или Ердоган сам си ги праи нападиве :toe:

Добра забелешка; се‘ дур‘ Ердо е во добри односи со Русија, ќе „попива„ вакви бомби прилично често...

А кривците за тие бомбашки напади ќе бидат отпосле и брзопотезно посочувани па дури и апсени...

Добра забелешка; се‘ дур‘ Ердо е во добри односи со Русија, ќе „попива„ вакви бомби прилично често...

А кривците за тие бомбашки напади ќе бидат отпосле и брзопотезно посочувани па дури и апсени...
Ако памтите, истово се дешаваше кога им урнаа su 24 на Русите 2016 мислам, после тоа ги искостија од бомбашки напади, па оправија односи и истите прекинаа.

" Треба само да ја бутнеме вратата и целата 'рѓосана структура ќе се распадне " - Адолф Хитлер .

Тоа беше планот на Путкин за Украина, баш како на Адолф за СССР, само есапот дома и на пазар не излегува ист.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom