Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    744
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.243
Поени од реакции
42.991
Спинови? Се посра прописно бе момче :facepalm:

Телата на улица, тие 10тина луѓе се таму цело време. Сателитските снимки го потврдуваат тоа. Тоа што е ужасното кај Буча се работите кои не се најдени на улица.
Град што е на прва линија месец и нешто не е чудно да има неколку мртви по улиците, ниту пак е возможно да се претпостави истиот ден размерот на ужасот што се има случувано во тој град.

Луѓето во Буча си знаат кој им ги убивал роднините, луѓето што го преживуваа сето тоа си знаат се, а форумски лајачи ќе продолжат и понатаму да лажат и да ги користат истите лажни тврдења кои се 100 пати докажани како лаги да го одбранат неодбранливото.

p.s Колку е мало местенце Буча. Едното е улицата каде што се најдените мртви тела на улица, другото е видеото кај што градоначалникот извести дека Буча е ослободена. Селце....една Струмица е велеград за ова.....
Прегледај го приврзокот 353569
Мислам дека имаше некои гласини тогаш кога се деси дека на многу од убиените имало бели крпи врзани околу рацете, знаеш нешто повеќе околу тоа?

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Иначе за сите што сте нели против Албанците и САД, да ви објаснам, дека Русија ја фрли Србија во незавидна ситуација со оваа војна.

Србија сега е во поддредена ситуација на Косово и ќе мора да носи тешки одлуки.
Аха,ние сме против Албанците и САД,а ти си за Албанците?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.945
Поени од реакции
50.849
Аха,ние сме против Албанците и САД,а ти си за Албанците?
Не, он и оркестарот Ено Опшесфо што се овде веруваат во американскиот план за земјава. :D
Секоја нова амсадорка за нив е месија, и секоја нова амбадорка повеќе ги фрла под нозе кај љунгите

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.470
Поени од реакции
18.486
Не, он и оркестарот Ено Опшесфо што се овде веруваат во американскиот план за земјава. :D
Секоја нова амсадорка за нив е месија, и секоја нова амбадорка повеќе ги фрла под нозе кај љунгите
Море јас сум за Левица :D

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
@TheTrooper кажи ми на колкумина на сликиве у линков има бели обележја на рацете и кој уствари носи бели обележја за време на војнава

Според самите жители на Буча и околните места сите цивили во Буча имаат носено бели траки околу рацете за време на руската окупација. Некои од нив ги имаат на себе и во моментите кога се убиени.

А инаку на сликите на Википедија само 1 има..... :facepalm:
Уште го верглате муабетот на Котс.....значи телата со сателитски снимки датирани се дека се таму уште пред Украинците да влезат. Кој можел да ги убие тогаш? Што ако имале некои од нив сироти бела трака?

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.470
Поени од реакции
18.486
Кога беше против вакцините беше Родина :icon_lol:
Немам јас работа со такви конзерви. Дури и Левица многу ме разочара со глупостите што ги лупаа околу Украина.

Ова е чиста империјалистичка војна од страна на Русија, поддршката од Апасиев е очај.

Но, многумина таму редовно маструбираат на обновување на СССР.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.243
Поени од реакции
42.991
Според самите жители на Буча и околните места сите цивили во Буча имаат носено бели траки околу рацете за време на руската окупација. Некои од нив ги имаат на себе и во моментите кога се убиени.

А инаку на сликите на Википедија само 1 има..... :facepalm:
Уште го верглате муабетот на Котс.....значи телата со сателитски снимки датирани се дека се таму уште пред Украинците да влезат. Кој можел да ги убие тогаш? Што ако имале некои од нив сироти бела трака?
не знам, ја двајца избројав, некако клизава е работава, и тоа од википедија само. Не ми се бара други слики пошо не сум ко вас по некрофилија. Али да бара човек ќе најде уште. Некако твојот став не е многу меродавен по овие визуелни докази.

Член од
30 октомври 2022
Мислења
721
Поени од реакции
1.900
Немам јас работа со такви конзерви. Дури и Левица многу ме разочара со глупостите што ги лупаа околу Украина.
Какви конзерви, од Даути?

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
не знам, ја двајца избројав, некако клизава е работава, и тоа од википедија само. Не ми се бара други слики пошо не сум ко вас по некрофилија. Али да бара човек ќе најде уште. Некако твојот став не е многу меродавен по овие визуелни докази.
А тоа што скоро сите жртви немаат трака на рацете? Што кажува твојот став после тоа?
Инаку еве ти го едниот, само знаеш што е интересното со ова? Што во овој подрум убиените се украински резервисти и/или ветерани од војната во 2014. :facepalm:
1668446749992.png
Туку кажи ми како тоа телата што се по улиците се појавуваат на сателитски снимки тек откако Русите се во градот иако некои од тие имаат бели траки?

Последно уредено:
Член од
13 јули 2006
Мислења
15.470
Поени од реакции
18.486
Какви конзерви, од Даути?
Шо е проблемот, ги навредив Родина?

Абе не можам да пронајдам заеднички работи со таква конзервативна партија. Плус типовите што се мотаат по тоа штабовите се кој од кој. Мислам се познавам со некој од нив.

Член од
30 октомври 2022
Мислења
721
Поени од реакции
1.900
Шо е проблемот, ги навредив Родина?

Абе не можам да пронајдам заеднички работи со таква конзервативна партија. Плус типовите што се мотаат по тоа штабовите се кој од кој. Мислам се познавам со некој од нив.
Се сметаш себеси за либерал?

Kajgana Shop

На врв Bottom