- Член од
- 20 септември 2022
- Мислења
- 1.883
- Поени од реакции
- 7.168
Бонус: Украинците изгубија преку 12 000 потврдени случаи само од октомври само за Херсон.Уште еден бонус...
И уште еден бонус:
Укросите освоиле повеќе од пола веќе напуштени места.
Бонус: Украинците изгубија преку 12 000 потврдени случаи само од октомври само за Херсон.Уште еден бонус...
краток одговор - двете страни, ако некој верува дека само еднострано се случуваат злосторства во војна, во било која војна, имам мост во Бруклин што сакам да му го продадамМногу примери има, ова е еден од поновите:
Oва е од минатиот месец:
![]()
In Video 18+: Kiev's Propagandist Revealed Ukrainian Nazis Kill Civilians In Recently Occupied Kupyansk
On October 9, a Ukrainian Nazi fighter Zhorin, ex-commander of the Nazi regiment Azov, shared a video from the town...southfront.org
![]()
Massacre In Kupyansk: Nazi Propagandist Failed To Whitewash Ukraine
On October 9, a Ukrainian Nazi fighter, ex-commander of the Nazi regiment Azov, shared a video from the town of...southfront.org
@Klinton неколку пати те тагирам, можеш ли да искоментираш која страна ги прави ваквите злосторства? Украина или Русија?
A Русија што мислиш колку жртви има?Јас колку што следам, обратно испаѓа дека е. Украинците одат на банзаи рунди за да заземат некое место. А од што толку се способни да војуваат без да имаат масовни жртви, напредуваат само при повлекувања. Затоа излегуваат масовни погреби на украински војници. Не ме чуди и преку 100 000 загинати да имаат.
Еве што наци екипава на форумов за Украина поддржува:
За видеото и Греј зоне иначе Вагнер група на телеграм, рече дека да внимаваш на злосторства за време на војна е исто како да внимаваш на казна за брзо возење во трка со автомобили.краток одговор - двете страни, ако некој верува дека само еднострано се случуваат злосторства во војна, во било која војна, имам мост во Бруклин што сакам да му го продадам
за овој со токмак во глава, не знам колку е вистина јас имам информација дека е отепан од русите
демек бил вратен со размена па погубен во традициите на Вагнер
во времето на аферата „хартии од Панама“ ЦИА пушти во оптек едно чудо хартии со полувистини, така се уништува вистината. После некое време е невозможно да откриеш што е вистина а што фејк, па не веруваш на ништо - псајопс
Не би ме чудело да е видеото аматерски направено од руси за да „ги фатат на дело“ украинците како фејкуваат видеа. Не би ме чудело да е оригинално фејкувано од украинци. Нема невини во војна.
За разлика од тебе јас не тврдам дека едната страна пази на цивили или дека некоја посебна методологија е упшотребена за таа намена, а ти тврдиш дека светите руси којзнае колку претпазливи биле, што де факто би било прв пат во историјата тоа да е случај, а јас просто не верувам.
премногу навијачки и еднострано гледаш на работиве, и се повеќе се убедувам дека не вреди да дебатирам со тебе. Едно е сигурно, многу добар материјал си за партиски војник, верувам дека кога би одбрал партија и вака слепо ќе завземеш страна, ќе напредуваш.
Не се доискажав цитрооо. Иако се подразбира ова. Ќе повторам: Напредуваат при повлекувања на Русите. А за Павливка, околу 300 загинати имале Русите, но и Укросите не назадувале по таа цифра. Така што Павливка беше колеж и за двете страни ама веќе е заземена.A Русија што мислиш колку жртви има?
Пред пар дена кога им збришаа цела бригада кај Павлинка мислам се викаше местото во Донбас,само во еден ден имале 950 мртви.
Напредуваат при повлекувања? Што кажа жити све?..
„Имам информација“... Ете излегол во оптек спинот значи. Баш пишува дека обавезно ќе го спинуваат и ова.краток одговор - двете страни, ако некој верува дека само еднострано се случуваат злосторства во војна, во било која војна, имам мост во Бруклин што сакам да му го продадам
за овој со токмак во глава, не знам колку е вистина јас имам информација дека е отепан од русите
демек бил вратен со размена па погубен во традициите на Вагнер
во времето на аферата „хартии од Панама“ ЦИА пушти во оптек едно чудо хартии со полувистини, така се уништува вистината. После некое време е невозможно да откриеш што е вистина а што фејк, па не веруваш на ништо - псајопс
Не би ме чудело да е видеото аматерски направено од руси за да „ги фатат на дело“ украинците како фејкуваат видеа. Не би ме чудело да е оригинално фејкувано од украинци. Нема невини во војна.
За разлика од тебе јас не тврдам дека едната страна пази на цивили или дека некоја посебна методологија е упшотребена за таа намена, а ти тврдиш дека светите руси којзнае колку претпазливи биле, што де факто би било прв пат во историјата тоа да е случај, а јас просто не верувам.
премногу навијачки и еднострано гледаш на работиве, и се повеќе се убедувам дека не вреди да дебатирам со тебе. Едно е сигурно, многу добар материјал си за партиски војник, верувам дека кога би одбрал партија и вака слепо ќе завземеш страна, ќе напредуваш.
Ajде пак за тебе бонус....Бонус: Украинците изгубија преку 12 000 потврдени случаи само од октомври само за Херсон.
И уште еден бонус:
Укросите освоиле повеќе од пола веќе напуштени места.
По фашистичкиве методи на Укросите поддржани од Америте, Нордистанците итн., Русите слободно можат и нуклеарка да фрлат.За видеото и Греј зоне иначе Вагнер група на телеграм, рече дека да внимаваш на злосторства за време на војна е исто како да внимаваш на казна за брзо возење во трка со автомобили.
СТАВАЈ ВО СПОЈЛЕР.Ajде пак за тебе бонус....
Не можам да ги правадам Украинците, но, русите направија невидени злосторства во Украина.По фашистичкиве методи на Укросите поддржани од Америте, Нордистанците итн., Русите слободно можат и нуклеарка да фрлат.
Вагнер са Пригожин..Вагнер како што гледаш и самите потврдуваат дека не ги следат Женeвските конвенции за војување.
300 загинати само во тоа село,фронтот е преку 1000 км.Читаш не дочитуваш или читаш и слушаш тоа што тебе ти одговара.Жртвите горе доле се идентични плус проценка 40.000 цивили што е многу,премногу.Се можеше да се спречи,да не постоеа мегаломанските идеологии на фашистите у Кремаљ предводена од копилето Дугин што гледам почнал да се јавува во јавност,спаси глава требаше он да лета у ваздух фашисти курвински.Не се доискажав цитрооо. Иако се подразбира ова. Ќе повторам: Напредуваат при повлекувања на Русите. А за Павливка, околу 300 загинати имале Русите, но и Укросите не назадувале по таа цифра. Така што Павливка беше колеж и за двете страни ама веќе е заземена.
За среќа Пригожин сега е ноќна мора на Путин.Ноќна мора ви е Пригожин.![]()
Дечки збунет си нешто гледам,а и хардкор навијачки настроен така да нема да ти коментирам.Ноќна мора ви е Пригожин.![]()