Ти бе ќопек, малоумен си или сосила се прајш? Ај препрочитај што пишaв уште два три пати, и ако имаш проблем со сфаќањето со црпката што ти е на вратот, кажи тутор да ти најдиме.Да да, мисли си дека така ќе биде тиквар еден низаеден.
Тотално си воено и геополитчки неписмен, а и што да очекувам од таков лик со ник kikomcjuve. Терај магарето.Ти бе ќопек, малоумен си или сосила се прајш? Ај препрочитај што пишaв уште два три пати, и ако имаш проблем со сфаќањето со црпката што ти е на вратот, кажи тутор да ти најдиме.
Во реалноста, ниту било, ниту е, ниту некоаш ќе биде. Сите такви очекувања носат смрт во тие земји. Може нешто ќе успее на кратко, но на долги стази таму е дури и побрутално.Абе даб, штотуку верглаш. Ти реков, и Украина и Мексико имаат право што сакаат да прават. Ако одлучи Мексико да се ориентира кон Русија, никој ме смее да му забрани, а особено да му влези со војска и да ги убива поради тоа.
Сериозно му објаснуваш? Сега ќе ти пише у стилот на "ама како побрутално е таму, Мексико е суверена земја, САД нема да мрдне со прст". Meanwhile појма нема нит слушнал за Доктрината на Монро. Класичен ќепец.Во реалноста, ниту било, ниту е, ниту некоаш ќе биде. Сите такви очекувања носат смрт во тие земји. Може нешто ќе успее на кратко, но на долги стази таму е дури и побрутално.
Го апнафме и тоа прстето ?
Јас колку што следам, обратно испаѓа дека е. Украинците одат на банзаи рунди за да заземат некое место. А од што толку се способни да војуваат без да имаат масовни жртви, напредуваат само при повлекувања. Затоа излегуваат масовни погреби на украински војници. Не ме чуди и преку 100 000 загинати да имаат.Дечки како е ситуација, уште мислите дека Русија ќе тепа? Ко што тргнале работи и да тепа пирова победа ќе е …
Пред тоа викаа дека се лаги, сега поддржуваат вакви работи, во блиска иднина ќе зборуваат за 'конечното решение' за русите.Јас колку што следам, обратно испаѓа дека е. Украинците одат на банзаи рунди за да заземат некое место. А од што толку се способни да војуваат без да имаат масовни жртви, напредуваат само при повлекувања. Затоа излегуваат масовни погреби на украински војници. Не ме чуди и преку 100 000 загинати да имаат.
Еве што наци екипава на форумов за Украина поддржува:
Многу примери има, ова е еден од поновите:Јас колку што следам, обратно испаѓа дека е. Украинците одат на банзаи рунди за да заземат некое место. А од што толку се способни да војуваат без да имаат масовни жртви, напредуваат само при повлекувања. Затоа излегуваат масовни погреби на украински војници. Не ме чуди и преку 100 000 загинати да имаат.
Еве што наци екипава на форумов за Украина поддржува:
According to confirmed information
Уште еден бонус...Бонус: