Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Повеќе утна со изборот на тие што ќе играат и со измините како ги правеше.

А за новите, јас сум да добиваат шанса, особено кога имаме некои потешкотии. Пиоли оди повеќе зихерашки, овие ги знам, па се кладам на нив. Немам проблем ни со Габиа и Побега, но не видов нешто дека Побега заслужи толку поголема минутажа во однос на Вранкс, Адли. Габиа покажа повеќе од Побега, иако искрено и тој не ми е многу омилен.

Не беше најдобар Пиоли во менаџирање со новите и кога треба да добијат простор.
Немам голема замерка на Пиоли,Габија и Побега за сега се играчи за во ротација и толку им е капацитетот а Вранкс и Адли како новајлии не би требало да имаат предност пред Побега и Крунич знаејќи дека Пиоли ретко ја менува својата замислена формација и конфорна зона.
Очигледно е дека ме нервира што Адли не добива шанса штом CDK и Диаз не играат на ниво но сепак моментално најголемиот проблем во ростерот е што искусните Ребич и Ориги не покажуваат ништо а се очекува многу од нив посебно сега кога Салемакерс и Масиас се повредени а и Жиру мора да го одморат на некоја утакмица.Диаз веќе трета сезона во ростерот не ја користи шансата што му се пружа со ситуацијата со CDK.
Потешкотиите моментално се поради лошото издание на Ребич,Ориги и Диаз а за новите и јас сум да добијат шанса но проблемот не е во нив.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Оф бре. Тешко е на некој да му објасниш дека фудбал и фифа се 2 различни работи. И клуб во долгови не може и не смее се расфрла со пари. Ама треба да имаш IQ поголемо од собна температура за да разбереш тоа.
Автоматски споено мислење:

За да пише за Газидис треба прво да знае што му е работа на Газидис. Премногу е комплицирано тоа за него.
Ахахах глуп си ко точак....и тоа е навреда за точакот......не тропај глупости за тебе CEO е газдата на гранапот кај што работиш.......јас работам со CEO и добро знам колку зависи од тој човек корпорацијата и колку не зависи. Зборам за корпорација што котира на берза ( не у државичево ).

Ахахах глуп си ко точак....и тоа е навреда за точакот......не тропај глупости за тебе CEO е газдата на гранапот кај што работиш.......јас работам со CEO и добро знам колку зависи од тој човек корпорацијата и колку не зависи. Зборам за корпорација што котира на берза ( не у државичево ).
OOO бе грев еден. Прва работа интелегенцијата ти се гледа по деградирање на било која работа. Секоја работа си е поштена работа. Не работам за гранап ама и да работев не гледам што е тука за смеење.

Друга работа ти немаш IQ да работиш со CEO. Освен ако не си ги рачунаш твоите што уште за сметки и кафе ти плаќаат како CEO тоа е веќе друго.

Да знаеше стварно што е CEO за фудбалски клуб и каква одлична работа заврши Газидис во балансирање на финансиите на Милан може ќе пишеше некој збор. Ама не си ти крив толку ти е капацитетот.

• Тажно
OOO бе грев еден. Прва работа интелегенцијата ти се гледа по деградирање на било која работа. Секоја работа си е поштена работа. Не работам за гранап ама и да работев не гледам што е тука за смеење.

Друга работа ти немаш IQ да работиш со CEO. Освен ако не си ги рачунаш твоите што уште за сметки и кафе ти плаќаат како CEO тоа е веќе друго.

Да знаеше стварно што е CEO за фудбалски клуб и каква одлична работа заврши Газидис во балансирање на финансиите на Милан може ќе пишеше некој збор. Ама не си ти крив толку ти е капацитетот.
Ок финансиски експерту не работиш за гранап, фасади фарбарш голем кур.....не се праи поише од тоа што си, поима немаш од финансии и како работи една корпорација, што се книжи како трошок а што не, што се отпишува а што се намалува за акционерски капитал, најмногу ме нервираат фаци како тебе што очигледно поима немаат од темата а се праат дека се знаат.....

Нема ништо лошо у работење у гранап ама има лошо да се праиш куре дека знаеш финансии а очигледно поише од колку кошта кутија цигари, горско и посебна салама незаеш...

Последно уредено:
Ок финансиски експерту не работиш за гранап, фасади фарбарш голем кур.....не се праи поише од тоа што си, поима немаш од финансии и како работи една корпорација, што се книжи како трошок а што не, што се отпишува а што се намалува за акционерски капитал, најмногу ме нервираат фаци како тебе што очигледно поима немаат од темата а се праат дека се знаат.....

Нема ништо лошо у работење у гранап ама има лошо да се праиш куре дека знаеш финансии а очигледно поише од колку кошта кутија цигари, горско и посебна салама незаеш...
Нешто од нешто да знаеше од тие работи немаше да ги лупаш глупостите што ги пишуваш особено за трансфери и договори. Еднаш бар нешто да погодеше. Една работа немаш погодено. Една. Се од глупост до глупост пишуваш.

Пак и фасади човек што фарба, и за гранап човек што работи има поголемо знаење од тебе за било што. Опрај се малце. Мајка ти ако не ти плати сметка ќе ти го исклучат интернетот.

• Тажно
За греота е овој, за сметки ако ти ако уште се замараш јас имам повисоки дострели у животот таа фаза од дамна сум ја поминал, замарање за сметки од студент наваму не сум имал....али добро ѕидај си мавај си пиво и посбена и тоа е тоа...

Нормално нема се замараш кога не си способен ништо да заработиш и цело време мора некој друг ти ги плаќа сметките. Фала што ми ја потврди тезата. Бркај работа сега.

И пак деградирање на било која професија само кажува колку си интелегентен. Не работам ни тоа ама и да работев не гледам што е за смеење.

• Тажно
Нормално нема се замараш кога не си способен ништо да заработиш и цело време мора некој друг ти ги плаќа сметките. Фала што ми ја потврди тезата. Бркај работа сега.

И пак деградирање на било која професија само кажува колку си интелегентен. Не работам ни тоа ама и да работев не гледам што е за смеење.
Ти си за смеење. Уствари не си за плачење си.

Ти си за смеење. Уствари не си за плачење си.
Glupost 4.png

Океј.Чим ти така викаш. Чим погоди дека со дедовци како Ибра и Жиру не се освојува титула. И Малдини дека него бива ич мора да си и за ова во право.

Прегледај го приврзокот 353231

Океј.Чим ти така викаш. Чим погоди дека со дедовци како Ибра и Жиру не се освојува титула. И Малдини дека него бива ич мора да си и за ова во право.
За разлика од тебе имам муда после пораз да си пишам што мислам за разлика од класична пичка како тебе што немаш еден изграден став освен "не се траскајте од земја"......

За разлика од тебе имам муда после пораз да си пишам уште една огромна глупост што нема врска со реалноста за разлика од класична пичка како тебе што немаш еден изграден став освен "не се траскајте од земја"......
ете да те поправам.

• Тажно
Си требало на времето оценките да си поправиш ако не си сакал да работиш у гранп, сега на форуми мислења ќе копаш да поправаш ахаха
Океј чим ти така викаш. Исто ко што викаше со дедовци нема шанси за титула. Мора да си и за ова право. Се гледа се разбираш фудбал исто ко што се разбираш за животот. Интелегенција еднаква на собна температура.

• Тажно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom