Убава сцена... Дебелото Јајце Суровикин и Татаро-Монголот Шојгу...Драмата од вчера со Шојгу и Суровикин јавно на телевизија, не беше лоша глумата, малце ме потсети на меѓусцени од Ред Алерт
Кај нас брза помош е 194. Ја гледав снимката. Ова е некоја железничка станица која не е опремена со сигнално-сигурносни уреди. Таква жел. станица на магистралата Табановци - Гевгелија нема. Онакви сини патнички вагони МЖ нема, а според звукот на локомотивата (дизел) тоа не е македонска локомотива. Којзане каде е снимено ова видео.Прегледај го приврзокот 352410
ова ниту личи на ленд ровер, а бројката на амбулантното возило не ми изгледа за 193… како да е 103
Лол, војнава е директна последица на непочитувањето на тој договор од страна на Киев.Минскиот договор практично Русија никогаш не го почитуваш и нонстоп го минираше.
Ако, ако ќе ти дојди умот, војнава мава шамари за сите глупости што ги тврдевте.Лол, војнава е директна последица на непочитувањето на тој договор од страна на Киев.
Ок, заборавив. Тенеке.
САД се меша во нашата внатрешна политика откако постоиме, шо да прајме со тоа?
тенџере, ти врска немаш со реалноста. Тој договор да се почитуваше до оваа војна никогаш немаше да дојде.Ако, ако ќе ти дојди умот, војнава мава шамари за сите глупости што ги тврдевте.
Пак лажат комунистите...Прегледај го приврзокот 352410
ова ниту личи на ленд ровер, а бројката на амбулантното возило не ми изгледа за 193… како да е 103
Минскиот договор практично Русија никогаш не го почитуваш и нонстоп го минираше.За сите што си прават со умо бајрам, дека Зеленски нешто можеше да среди со Путин, тоа беше невозможно за него затоа што Путин беше решен на војна.
Минскиот договор практично Русија никогаш не го почитуваш и нонстоп го минираше.
И не мислам да се расправам, на темава сме од 2014 и за ништо се немаме разбрано.
Едно е битно сега, дека сите стереотипи, верувања и лажни вести од било која страна, одма идат како шамар за освестување на било кого. Жалам гинат луѓе, но во војната брзо се рушат сите митови.
Каква Австралија, само Северџанија му е мајката.Па да се преселиме во Австралија можда? Таму како што знам ни САД ни бутур. Е сега не е Русија, али да му ебем матер.
Не бе Тенеке, не навивам јас за никого.Ако, ако ќе ти дојди умот, војнава мава шамари за сите глупости што ги тврдевте.