Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу сакав ваков пост денес. Coming soon...Толку многу празни места се наслушавме годинава за празно гостување во Кратово!
Почекај прво да објават,после пишувајте на форумот, објави пред некој ден и еден спортски портал ама одма ја тргнаа објавата.Сега доаѓам од најава за Комити 35 години .
150 души бевме договорени за најава на спектакл , оставам да објават членовите слики и видео за некој момент ...
Иначе се спрема спектакл за 10 дена за 35 год Комити Скопје само тоа можам да кажам, цел Балкан ке види во моментов каде се Комити![]()
Тоа и пишав , оставам они да објават јас само пишав дека се спрема спектакл ..Почекај прво да објават,после пишувајте на форумот, објави пред некој ден и еден спортски портал ама одма ја тргнаа објавата.
23 ti raboten den ne vidim foru, podobro so kozuf da se slavi na esenska titula ama ajdeКога е утакмицата со Жељо и дали ќе ве испоштуваат Манијаци да дојдат на гостување за да биде целосна прославата ?
Со навивач си ти бе пријателе. Еве сме на стадион 100 луге еве у Кратово 30 луге еден ни уапсија, групата ке работи наредните 10 дена. Шо стана форумот тема дневникот на Кире Ултрас. Што мора толку сите да знаат работи што се за у групата.23 Ноември во Среда од 19.30 на Градски
Небитно е дали ке дојдат Манијаци , важно е дека Комити на големо се спремаме за прославата да биде во Европски стил ,дел од групата не спие и ке работи турбо 24/7 овие 10 дена , ние што бевме денес знаеме што ке се спрема , нека биде изненадување за сите бидејки ваков јубилеј не се спрема за 1 ден , денови се потрошени за да све испадне како што треба ...
35Колку години славите?
Nie taka da napraime sto sme makedonski grupa ke ne skapaa od kjotek ke ne ispoapsea a ne da ne vrakjaat na tribina albanska drzavaДаде гол шкендија и и 2-3 лепотани влегоа да го тепаат играчот арно ама играчиве заедно им се пуштија едниот нокаут јаде е тогаш влезр повеќе публика , полицијата гледа несмее ништо фрлааа со што ке најдеа накај ебр/интервентна овие им стојат , сега изглеа ке се чека да ја испразнат трибината од $ за да продолжи натпреварот .......
Би ги замолил сите профили на дечки од Комити, поготово помладите да не го рушат кредибилитетот на групата со непотребни коментари и влагање во дискусии со членови на маалски групи кој бројат 50 луѓе и се небитни.
23.11.2022 е денот!
Останете ми поздравени!
Ќе пукнете од љубомора крокодили едни.Denes vi bese najvazniot natprevar na esenskiot del od sezonata i edinstvena sansa za izlez vo evropa, pa rekov da prasam ke ima slika-video od gostuvanjeto vo Kratovo oti na prenosot nemase navivanje samo karanje po sudijata i nesto ajde ajde vardare ili so site sili se spremate za prijatelski natprevar na23ti i ognometi niz gradojte
P. S. Vi rekov i ke povtoram uzivajte duri ne ve fati policijata i politikata pak ke ne znajte kaj da terate, ama so ima vrska baklji ke se palat na prazen stadion [emoji85]
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk