Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    759
Таков хумор и сарказам неможат ниедни дроги да произведат. Тука објаснува кафани ова она, а во реалноста секој полусвесен после прва пијачка наоѓа изговор да избега од тој обид за хумор. Од некоја кафана од Петровец пешки би се враќал за да не се самоубијам од тој хумор.
Ја затворија кафаната у Петровец,тој камионџија стана газдата :( Од какви ѓезмиња ме лишија мајку им ебем

Секоја сличност на интелектот на Кличко и некои ликови тука е само случајност.
Ај Кличко боксер беше, му го имаат изместено центарот за логичко размислување ама со нашиве што правиме.

И надополнување.
Се поочигледно е дека русиве имаат од афричките племиња регрути.

Прашање на време е кога ќе никнат од PETA таленти низ темава.

Секоја сличност на интелектот на Кличко и некои ликови тука е само случајност.
Ај Кличко боксер беше, му го имаат изместено центарот за логичко размислување ама со нашиве што правиме.

И надополнување.
Се поочигледно е дека русиве имаат од афричките племиња регрути.

Прашање на време е кога ќе никнат од PETA таленти низ темава.
Soft language.
Со прости зборови Кличко сака да каже дека гравитацијата ги симнала сите 16 на земјата, а 2 од нив погодиле електрични централи :D

Soft language.
Со прости зборови Кличко сака да каже дека гравитацијата ги симнала сите 16 на земјата, а 2 од нив погодиле електрични централи :D

its raining drones, hallelujah... nasiot bokser dtkase ama e genijalec za ovoj

Со други зборови, ако Републиканците си го одржат зборот, тогаш до наредна пролет војната сигурно ќе заврши.

Со други зборови, ако Републиканците си го одржат зборот, тогаш до наредна пролет војната сигурно ќе заврши.
До наредна пролет ќе и се ебе матер на ЕУ и ќе избијат војни внатре во ЕУ...

zosto? osven ako nema celosna kapitulacija zosto rusite bi prifatile brz kraj bez da ja oslobodat cela novorusija i da gi ispolnat site celi. vojna ke ima bar uste 2-3 godini

Има дојави на телеграм дека е во тек масовно вооружуваање на Тоскана, Амалфи и Прованса за војната што доаѓа наредна пролет. Околу Минхен се утврдуваат линии. Кључна ќе биде јужна Морава, таму на тромеѓето ќе се решаваат многу работи.

Има дојави на телеграм дека е во тек масовно вооружуваање на Тоскана, Амалфи и Прованса за војната што доаѓа наредна пролет. Околу Минхен се утврдуваат линии. Кључна ќе биде јужна Морава, таму на тромеѓето ќе се решаваат многу работи.
Наредната година... Германија да не влезе со тенковите во Полска, превентивно?

Туку за овие што се радуваат на санкциите кон Русија, од видеово ми изгледа дека во Македонија имате санкции, а не овие :D
Скоро се им е поефтино од Македонија :D

@Lokvan
Види си со матичниот :icon_lol:
Ваков хумор како твојов, мора да има некоја позадина.

Туку за овие што се радуваат на санкциите кон Русија, од видеово ми изгледа дека во Македонија имате санкции, а не овие :D
Скоро се им е поефтино од Македонија :D

toa e toa, jas se iznenadiv koga bev u rusija, nivnite supermarketi se podobro snabdeni i so poveke izbor nego 95% od zemjite vo svetot so ceni ko u mkd.

toa e toa, jas se iznenadiv koga bev u rusija, nivnite supermarketi se podobro snabdeni i so poveke izbor nego 95% od zemjite vo svetot so ceni ko u mkd.

Да, Русите го заменија увозот на храна и од свое производство покриваат барем 80% од своите потреби.

Вукојебини како „севернава„ се увозно зависни за се‘, па и за храна.

Ама не е тоа битно, битно е дека им учукавме санкции на Русите, од кои (санкции) не можат да се соземат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom