Фан Клуб: Интер

Стефан и Џонтра се редат од назад.
Скрос се синхронизирани, од еден комп седат 100%.
Да, а пред нас знаеш ли кој е? Ќе прашаш дома или си знаеш? Јехехехехехехехе

Katastrofa!
Od kakov mrtov jube gubime.Izleguva kukavicki i čeka nesto da se sluci, nekoja kontra ili slucajnost. Zemi tamu izgazi gi be vagino edna smrdliva.
So ženskovo na klupa uste dolgo ke vitkame dzam vo derbi mečevi.

Мрме е слободен може и он да се проба.:P

Заслужена победа на Јуве. Нормално дека Инзаги е крив што се убија од промашување, под итно да си оди.

Дамфриз е тотален флоп , не поради денешната бламажа, воопшто е најслабиот бек во последните 10години. На кој квалитет се вади за да биди стартер јас незнам, ваљда на тренинг..
Толку фудбалска неписменост покажува шо не е сфатливо за денешниот модерен офанзивен бек. Никаков центар шут, никаква полетност и храброст да влези внатре во 16ник, константно шуплив и намуртен поглед, тотално антипатичен лик.
Дамбо и Дармијан барем се гледа дека гинат на терен, не го можам од почеток, тотално испрден играч кој ни во Твенте со оваа форма нема да има минутажа.

Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

Ne, baba mi e kriva sto sezonava sekoe derbi vo Italija bese izgubeno, ako tuka ti ne gleas pattern bravo za tebe, porazeni od site sto momentalno se nad niv na tabela, se cekaat i porazite od Atalanta i Napoli za da slikata bide kompletna.

Не знам за баба ти дали е крива или не ама зборам за утакмицава, не за претходните пошто Инзаги беше мизерија од почеток на сезона, ама за денес и последниве неколку текми да се руга не е океј според МЕНЕ.
Создадени шанси - неискористени, примаат гол каде што Костич беше побрз со топка од Барела,а го контролираа буквално натпреварот до примениот гол.

И јас сум за промена на тренер пошто огромен е потенцијалот на тимов ама ако има подобар избор а не било кој.

Neka go soberat Tuchel i neka si se preporodat...:)
Најбоље опција моментално ама теорија нема да прифати, а и нашиве нема шанси да му ги исполнат барањата за плата.

Си фантазираме само.

Нека го земат Гаљардо што кур. :D

И не сега кога веќе сезоната е отидена у курац.
Со безпарицата сезоната е отидена курац уште пред да почне.
Останува до Мај да се објаснуваме за Инзаги и 100 милионскиот.

Најбоље опција моментално ама теорија нема да прифати, а и нашиве нема шанси да му ги исполнат барањата за плата.

Си фантазираме само.

Нека го земат Гаљардо што кур. :D
Да бе,па у Јануари да им го врати Лукаку назад у Челзи. :D

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Не знам за баба ти дали е крива или не ама зборам за утакмицава, не за претходните пошто Инзаги беше мизерија од почеток на сезона, ама за денес и последниве неколку текми да се руга не е океј според МЕНЕ.
Создадени шанси - неискористени, примаат гол каде што Костич беше побрз со топка од Барела,а го контролираа буквално натпреварот до примениот гол.

И јас сум за промена на тренер пошто огромен е потенцијалот на тимов ама ако има подобар избор а не било кој.
Како бе не е за денес, за денес нарочито е, инцидентни шанси направивме освен онаа на Дамфрис, прво види ги првите 11 на јуве, и после нека ти текне каков резервиран фудбал изигравме а требаше сосем спротивното да го играме со овој тренер, бар такви беа најавите. Ништо иновативно, ништо ново, типочното италијанско 532 фудбалче, пичкарското па што биде биде со тоа што у дефанзива сме катастрофални.
Свесен си дека денес едноставно моравме да победиме за да останеме во чекор со Наполи и Милан, дали изигравме таков фудбал? Апсолутно не. Тоа е едно, второ, прво беа ок, второ беа ништо и се чекаше 72ра минута, 1-0 на семафор, за да конечно се менува нешто, па тогаш дојде шансата на Лаутаро, ама 22 минути буквално ништо не изиграа, 0 шанси создадоа а притоа примија гол.

Се кренаа задњи неколку текми, нарочито после Барса, ама толку, кое фајде од тоа кога не се искористи истото против ваков десеткуван јуве, а и со фиорентина со нереална среќа тепавме реално гледано, и таму бевме пред губење на бодови. Натпреваров беше слика и прилика зашто Инзаги у кариера тешко да догура до нешто големо, игра против грогиран противник, со проблеми играчки, резултатски, навивачите напнати секоја грешка им ја свират, и пак им се влага резервирано мртво со надеж дека ќе му се поклопат коцките ко лани и ќе даде некое инцидентно голче. Затоа беше изгубено уште едно дерби во низа, кога не си доволно храбар и немаш муда да влезеш дрско во ваков фудбалски натпревар, го добиваш баш она што му се деси денес на Интер.

Tотално сум разочаран од Инзаги, млад 45 годишен тренер, ми тера умрена филозфија на Раниери и Дел Нери, тактички и у игра буквално ништо не е сменето у задњи месец дена, едноставно играчиве кренаа сопствено ниво и дојдоа пар добри резултати, тактички све е исто, а тука најмногу требаше да се менува нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom