Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ако Монтеро има 2% енергија како тренер од таа што ја имаше како играч, играчите има крв да плукаат :) :) :)

Па уште тоа им фали, тренер кој ке ги исцрпе максимално и онака стаклените играчи. Очигледно треба промена на цел медицински тим или промена на тренинг методите. Нешто не штима. Шокатно е да имаш 14 повредени играчи, од кои 11 се скоро првотимци.

Во Италија има непишано правило, во право е погоре објаснетото. Играчот кога го постигнува првиот гол го чува дресот. Дел Пиеро има изјавено дека дресот со кој го постигнал првиот гол му е урамен дома. Затоа не го оставија малиот да му го даде дресот на навивачите.

:toe:

Па уште тоа им фали, тренер кој ке ги исцрпе максимално и онака стаклените играчи. Очигледно треба промена на цел медицински тим или промена на тренинг методите. Нешто не штима. Шокатно е да имаш 14 повредени играчи, од кои 11 се скоро првотимци.
Јас мислев крв да плукаат за дресот што го носат :)

Братов не планира да игра фудбал нешто многу. Дур беше во Јунајтед, го фатија како игра кошарка во Мајами, дур имаше сјебан зглоб.

Alegri me izraduva vchera ko kazal deka Liga Evropa e prekrasno nadprevaruvanje, ne znam dali trola ili seriozen e …. Poleka poleka go poshtuvam se povishe i povishe, takov trener zasluzuvame :) :)

Гомњарот Кен се повредил.

16 повредени имаме ми се чини, боже господе!

Гомњарот Кен се повредил.

16 повредени имаме ми се чини, боже господе!
Ние имаме револуционерен начин некој, изум нов кога е прва постава во прашање. Киеза е на клупа и се врати и норнално друг треба да се повреди.

Фагиоли, Локатели, Мирети ќе играле од прва (y)

Киеза се враќа вечерва има некој вести дали ќе почне од прва минута?

Киеза се враќа вечерва има некој вести дали ќе почне од прва минута?
На клупа, Алегри изјавил дека бил во долична состојба последните тренинзи и сигурно ќе го видиме.

Милик гол ќе дај денес :)
Автоматски споено мислење:

Она грдлето ѓупчето од Бајро со мрсули на суратот курац ќе се радваше онака да беа Бонучи и Киелини со Лихтшрајнер уште назад или некој со еднаков квалитет...

Последно уредено:
Нека испаднат, нека се гонат у пичку матер

Мирети бе, Мирети :facepalm:

Локатели искина.

Гледам со Англиски коментатор, дали е можно чоек, коментатор толку врска да нема од животот ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom