Не бе умрен е. Овој Путин сега што е е боди дабл.Русија: го блокираме привремено извозот на храна од Украина додека не истражиме што и како се случило во Севастопол
Западни медиуми: Русија ја користи храната како оружје, милиони ќе умрат!!! На Путин не треба да му се дозволи учество на Г20 самитот!
Русија: истрагата заврши, блокадата е тргната
Западни медиуми: Русија се дундиња невидиени хехех се испчикаааа![]()
Трагикомедија
Иначе Бајден и Путин ќе присуствуваат на Г20 за две недели. Ќе биде интересно да се види како здравиот и луциден Бајден го посрамотува Путин кој боледува од паркинсонс и рак пред целиот свет.
Колку е неписмен само ликот.Ако е вистина, не ти е лоша идејата.
Пичку матер у курац, не отидовме на ефтин туризам.Колку е неписмен само ликот.
Путин дал предлог до органите на владата и службите за безбедност да се разгледа таква иницијатива до први Мај, наредна година и да се воведе во сила после тоа. Али овој читал нешто и како секогаш не дочитал. Каков лик. С.Кореа е тоа е па до денеска има визи од утре нема.
И нема да важи за сите. 114 земји кои не воведоа санкции кон Русија најверојатни ќе го опфати олеснувањето. За сите други остануваат визите. Исто и за С.РМ
Ova go kazuvam celo vreme ama ete ima lugje ovde sto podobro znaat.
ќе биде ако не наредново лето, тоа по него сигурно.Zelenskyy:
"The first thing I will do after victory is to go to Crimea to see the sea. It won't be in winter, I'll go when it's warmer. We will have our victory."
Уште само 7 дена и готово.Zelenskyy:
"The first thing I will do after victory is to go to Crimea to see the sea. It won't be in winter, I'll go when it's warmer. We will have our victory."
Нека си земе виза за Русија. Тој дел не е Украина.Zelenskyy:
Со Миста уништија 3 Химарси некни, ова е одмазда. Trust me bro.Како вчера да беше оваа ситуација на фронтот. Кое пушење си го направивте во другата тема колку се јаки русите.
16 руски самоодни хаубици од 152мм кај Изум во април.
Прегледај го приврзокот 350270
Во суштина на никој не му беше јасно што направија украинците. Дури и јас што ги поддржував, не можев да разберам колкаво уништување беше тоа на руската армија.
Сега ова русите можат да го сонуваат. Некни 5 најсовремени Миста самоодни хаубици, скриени во шума химарсите ги ебаа за час.
Вака изгледаат и русите имаат многу мали количини од нив.
Прегледај го приврзокот 350271
Имам видео батка, не се сили.Со Миста уништија 3 Химарси некни, ова е одмазда. Trust me bro.
Нема потреба bro. Ти верувам.Имам видео батка, не се сили.
Иначе Донбас девушка, во летото тврдеше дека русите уништиле 65 Химарси![]()