Порано Едел Пром беа најефтини а квалитетни да им се, дали е уште така не знам ама би се јавил да прашамКолку кошта една шофершајбна?
Порано Босанците кај Стенковец имаа се можно од французи, ама со среќа со комуникацијата и цените.Кој растура renault во Скопје евентуално,Велес или Куманово?
Види прашај по фејсбук групи за тојота, може има некој тоа што ти треба...инаку плацеви за Тојота во МК ретко...Каде може да се најдат делови за Тојота низ Скопје? Некој плац со растурени јапонски возила?
kaj mene istiot motor trosi 300 grama na 10.000 km (2004 godina, 218.000 km, Selenia 5W-40), motorot ne e optereten ako e vgraden vo kola od max 1 ton, e sega sto go butaat u doblovci i astri od 1400 kila toa e drugoЗа сите што возат такви мотори 1,3 јтд и 1,3 цдти, имам слушано дека на поголема километража почнуваат да трошат масло, без разлика какво масло користиш...некој викаат преку 200к некој преку 300к (реални километри)...али тоа е, сепак кубикажата е доста мала и моторот е нон стоп оптеретен.
И јас ја имав купено без ова, побарав низ Скопје ама не најдов, и со години користев шпицанглаKaj moze da najdam sigurnosno kluce za bandazi za reno ??
Не сака со шпицки … јбг ке му се помачам малкуИ јас ја имав купено без ова, побарав низ Скопје ама не најдов, и со години користев шпицангла![]()
пре би рекол дека е полуосовината проблем. кога се врти на една или друга страна, крстачот што е внатре се померува или лево или десно поради различното растојание на точакот од мењачот. кога ќе се позиционира на оштетено место...доаѓа до тресењеZdravo decki imam problem so Ford kuga 2009 4x4, zatresuva mi koga vrtam naglo na leva strana, majstor mi rece sponite, smenime gi seushte go ima istiot problem, sho bi mozelo drugo da bide ?
Бандажи ми требаат нигде неможам да најдам.Порано Босанците кај Стенковец имаа се можно од французи, ама со среќа со комуникацијата и цените.