Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Da se pominat grupi vo LS i top 4 jas proglasuvam uspesna sezona.

Истото го пишувам уште месец дена пред да почне сезоната и воопшто не се оградувам како што ме напаѓаат, навистина тоа го мислам. Само што мора да останат во борба за титула до самиот крај и да бидат повторно тука околу 86 бодови.

Но, за да биде успешна сезона ќе треба да добиеме и барем еден нов фудбалер, најдобро би било Де Кетеларе, како и да се продолжат договорите на Леао и Бенасер.

Инаку Салзбург е многу понезгоден тим од Торино. Воопшто не е наивен натпреварот во среда.

Vtoroto promasuvanje na Leao bese bolje nego penal.

Доколку победиме се до крај на сезона поразот и нема да боли толку. Не е нешто трагично да драматизираме.

Побега и Габиа се ужасни и нема како да станат подобри од ова што се. Ако го извади Леао само ради тие две шанси , огромна грешка беше и тоа.
Нема Милан луксуз да си тера вакви нагли ротации. Клупата е едноставно преслаба.

Побега и Габиа се ужасни и нема како да станат подобри од ова што се. Ако го извади Леао само ради тие две шанси , огромна грешка беше и тоа.
Нема Милан луксуз да си тера вакви нагли ротации. Клупата е едноставно преслаба.
Веројатно СП и повредите/распоредот од почеток на сезона до сега си го направија своето, не му барам никакво оправдување на Пиоли иначе, вчера ептен го утна мечот.

Не знам дали сме изиграле полош меч во последниве година-две, ова вчера беше банда без команда, очобол.

Иначе ова е се што треба да знаете за Ребич

Последно уредено:
Број еден лик во Милан без конкуренција. Некој функционален аутист што некако станал фудбалер.

Вчера сите беа лоши почнувајќи од Пиоли.

90 минути неможеа топка да изнесат од половина, Торино ни играа у наша половина а крилата/средината ни беа непостоечки...само Ориги се трудеше нешто да направи.

Леао е нешто уфилман пак, не само на оваа утакмица туку и на последните, цело време сам солира и шутира од 30 метра.

Оној грузиецот од Наполи има иста статистика до сега како и Леао лани у први 12 утакмици ако не и боље...

Треба да намали доживљај Леао ако сака да биде у топ 3 играчи и свет.

Neznam kolku e pametno denes Kjaer da igra, ovie kje go pretrcaat bez problem

Фудбалер вреден 55 милиони седи на клупа во најважен натпревар за Милан во новата сезона. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom