Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Еве бе, баба лажи EHF TV не лажи, можи да се почувствува атмосферата и навивањето, нормално дури водиме цела сала во транс, ко ќе губиме (после 20 мин) навиваме само ние константно до крајот, дури и 15тина мин после утакмица
@BigMac Ако брат ми насмејте се на моја сметка:kuracc:
Автоматски споено мислење:

Поточно би било прашањето, дали се спремни сателитите за уште една ваква сателитска слика во низата
Прегледај го приврзокот 349763
Биле на тренинг 15 души , блиску е Кав.-Прилеп , а и битна утакмица е за двете екипи , убаво време , башка недела .....очекувам добар дуел , интересен а и со жар богами.

Прв пат пишувам и ПОСЛЕДЕН!!!
Ве читам 5 месеци и сеуште се немам зачудено зошто Воопшто и ве читам??
Ја Сакате ВИСТИНАТА!?
ПИЧКИ СТЕ СИТЕ!!!
Со Исклучок на 3 до 5 деца во секоја Н.Г.
И за Илинден се збративмивте по два сати вполиција ојдовте по 10 души од секоја Н.Г. да си Лижете кај што плукате!
Протести имаше си Лижете кај шо Плукате Пичици таков вие Генот и Сржта КОДОШИ!!
ДЕТЕ загина (нека почива во мир) да не ја должам темата ми се Гади од Вас .!.
Во Цркви и Манастири се собиравте пред Бог еден со друг се Издадовте!
Се Беревте по градој ДРЖАВА ќе браневте Курот ми го одбранивте СИТЕ Кодоши по полиции и партии.
Е ОВА СТЕ ВИЕ!!!

Ја Сакате ВИСТИНАТА!?
ПИЧКИ СТЕ СИТЕ!!!
И за Илинден се збративмивте по два сати вполиција ојдовте по 10 души од секоја Н.Г. да си Лижете кај што плукате!
Се Беревте по градој ДРЖАВА ќе браневте Курот ми го одбранивте СИТЕ Кодоши по полиции и партии.
Е ОВА СТЕ ВИЕ!!!
Ало , Аркан....А да продолжиш да читаш само може ?

Ја Сакате ВИСТИНАТА!?
ПИЧКИ СТЕ СИТЕ!!!
Е ОВА СТЕ ВИЕ!!!
Среќа што пишуваш последен пат да не мора да ти ги читаме глупостите.

Ја Сакате ВИСТИНАТА!?
ПИЧКИ СТЕ СИТЕ!!!
Е ОВА СТЕ ВИЕ!!!
Втор пат пишуваш не ти е ова прв пат.

Ало , Аркан....А да продолжиш да читаш само може ?
Може не е проблем.
Само спијај мирно ако не си ти Кодошот!
Автоматски споено мислење:

Среќа што пишуваш последен пат да не мора да ти ги читаме глупостите.
Боли Вистината

"""Прв пат пишувам и ПОСЛЕДЕН!!!
Ја Сакате ВИСТИНАТА!?
ПИЧКИ СТЕ СИТЕ!!! """""
Kako pochna mislish sednal vo samo vistina na kanal 5 , takaaaaa e bratuuuuuu , zemi heleks i spijaj.

ФК ОХРИД - ФК Саса 1-0 (29.10)
Која е ваша матична трибина? Гледам го менвате често копот, на дел од утакмиците кај што има гостински навивачи сте на едната трибина, кога нема гостински навивачи се префрлувате на другата трибина.

Последно уредено:
Која е ваша матична трибина? Гледам го менвате често копот, на дел од утакмиците кај што има гостински навивачи сте на едната трибина, кога нема гостински навивачи се префрлувате на другата трибина.
Се префливме дека трибината сеуште не е завршена, па ФИФА ја затвори трибината( пошо тие плаќет). Се дур не се напрајт ќе сме на нашата стара трибина…

1EEB6863-6D4B-4D8E-BDE5-44D88849D39F.jpeg
Нашата чудесна држава и федерација.Кој на кого дава наредби? Тиквеш/Масларков со кое лице би дошол Прилеп? И покрај уредно пријавеното наше гостување 3 дена пред утакмицата ние сме ден пред утакмица известени дека нема да бидеме примени затоа што е утакмица од "висок" ризик и немаме услови. Утакмица од висок ризик беше и таа кај нас..како тоа нашиот клуб ве обезбеди, а вие не можите? Масларков нели ќе дадеше оставка вчера и ќе оставеше друг да гарантира за безбедност на утакмицата?
Масларков што си направи свесен си?
И наредна утакмица ние ќе бидеме тие добрите но тебе ова нема да ти се заборави.
Мора да се напомени и ферски е да се каже дека Навивачката група на тиквеш направи се за да ние стигнеме организирано но кога ќе се врзат шпиун како Масларков и полицијата од страна резултатот е ваков каков што е.

НЕ ЗАБОРАВАМЕ!
Со почит:
Мајмуни Прилеп 1997

"""Прв пат пишувам и ПОСЛЕДЕН!!!
Ја Сакате ВИСТИНАТА!?
ПИЧКИ СТЕ СИТЕ!!! """""
Kako pochna mislish sednal vo samo vistina na kanal 5 , takaaaaa e bratuuuuuu , zemi heleks i spijaj.
Сите ве боли Вистината дека немате Македонско здраво ткиво дека сте партијаши и Кодоши

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom