- Член од
- 30 август 2011
- Мислења
- 1.106
- Поени од реакции
- 1.364
Скраја да еМореееее, муабетов ти е „Јас како стар Скопјанец“. Се спремаш за Скопско педерче или што е работава ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Скраја да еМореееее, муабетов ти е „Јас како стар Скопјанец“. Се спремаш за Скопско педерче или што е работава ?
Така ми зазвуче на моменат. Мора да ти останало од дружењето со Антон.Скраја да е
BravosЈас барем прилепчанец сум вистина
Фала ми значиBravos![]()
Владе, извини, можеш да ми објасниш што значи тоа прилепчанец вистина. Пошто ако го прашам него ќе почне да ме дрибла и за тоа, а пошто веќе ме дрибла, нема да знам кај да се свртам.Bravos![]()
Значи имало и бетер од нас робови и пушачи.
Што си направија Украинциве, шутраци белосветски.
Сакаш да кажеш дека сум ти омилен форумџија? Брее каква чест.да ги размрдувам моите омилени форумџии![]()
Nisto posebno, so bi mozelo da znaci. Nekoj roden vo Prilep. TolkuВладе, извини, можеш да ми објасниш што значи тоа прилепчанец вистина. Пошто ако го прашам него ќе почне да ме дрибла и за тоа, а пошто веќе ме дрибла, нема да знам кај да се свртам.
Да да цела ваша екипа јас уживам да ја читамСакаш да кажеш дека сум ти омилен форумџија? Брее каква чест.
Фронт престанав да следам на друго место освен овде. Само ти и тенеке.Изгледа на фронт лошо е чим 6 страни ми посветивте иначеОбично така оди овде
Па добро чим си нашол нешто што те исполнува.Да да цела ваша екипа јас уживам да ја читам
Владе бриши постот, ако те видат анима мунди...Nisto posebno, so bi mozelo da znaci. Nekoj roden vo Prilep. Tolku.
Ako me prasuvas za karakterni crti togas bi ti rekol deka opsto prifateno e mislenjeto deka od tamu kokoska ne se zema, ne pak nesto drugo.
Претерува овој Си, се помина преку тоа дека не му честиташе роденден на Путин сега и оваНе знам дали е вистина ова дека Си пред некоја недела на конгресот рекол дека светот до 2035 ќе биде Биполарен
In February China said there was a need to establish a multipolar world order. During Xi's coronation ceremony 2 weeks ago they said the world order needs to be bipolar by 2035.
Се знае каде е местото на Русија![]()
Na frontot odi taka kako sto Teneketo ke kazi deka odiИзгледа на фронт лошо е чим 6 страни ми посветивте иначеОбично така оди овде
Че ми го бричатВладе бриши постот, ако те видат анима мунди
Викаш Америте толку се налутиле што Јапонците убивале кинески војници, заробеници и цивили - па земале и им фрлиле атомски бомби на Јапонците, притоa убивајќи стотици илјади луѓе од кои скоро сите цивили. Неселективно убивање на цели градови, комплетно со сите жени и деца.Можеби масакрот во Нанкинг од Јапонците би бил една од причините.(200.000 до 300.000 заробеници и цивили убиени во рок од 6 недели.)
Што разбира овој. 32 години семки продавал во Киев.
Логиката на Американците за фрлањето на атомската бомба била тоа што Јапонија дури и да ги изгубела сите територии БЕЗ нејзините главни острови,Викаш Америте толку се налутиле што Јапонците убивале кинески војници, заробеници и цивили - па земале и им фрлиле атомски бомби на Јапонците, притоa убивајќи стотици илјади луѓе од кои скоро сите цивили. Неселективно убивање на цели градови, комплетно со сите жени и деца.
Јака логика за „оправдување“ на единствената употреба на нуклеарно оружја.