- Член од
- 28 август 2013
- Мислења
- 4.499
- Поени од реакции
- 13.780
Блефираат, не поседуваат нуклеарно оружје.Така е шефе, кај имаат гз да употребат нуклеарно оружје без паметни ракети. На раце ли ќе ги носат ракетите.
Блефираат, не поседуваат нуклеарно оружје.Така е шефе, кај имаат гз да употребат нуклеарно оружје без паметни ракети. На раце ли ќе ги носат ракетите.
Така е шефе, Груевизмот и вмровизмот е токсичен за широките народни маси. Заевизмот не спаси и сеуште не спасува од долгите раце на груле, кои никако да се оттргнат од државава нашата земја.Народен херој заштитник на широките народни маси од токсичен вмровски хумор
а како ме доживува битолчанец никогаш не ме интересиралододуша ти не си баш битолчанец така да не го пуштам локал патриотизмот на десетка
![]()
Од кај знаеш ти кога не разликуваш апачиња од блек хоковиТие козоебачи ти ги ебаа сите Апачиња, Блек Хокови и твојата империја во глобала.![]()
Јас ебам кози, ти го ебеш твојот газ. Некогаш со асистенција.Од кај знаеш ти кога не разликуваш апачиња од блек хоковииначе не мислевфул козоебач фанбој дека си али тоа е
You live you learn![]()
Па мислиш не... каде бе глупите Руси можат да измислат нуклеарно оружје, што имаат смислено, ШТО? Една Италија и Тексас (и уште некоја држава требаше да се спомне ама не ми текиња) имаат поголема економија од нив. Што се они бе? Никој и ништо. Лада и МосквичБлефираат, не поседуваат нуклеарно оружје.
Не бе тргнат е, претежно низ државава вмровците до трети петли се откажаа од вмровството па сега никој не бил вмроецТака е шефе, Груевизмот и вмровизмот е токсичен за широките народни маси. Заевизмот не спаси и сеуште не спасува од долгите раце на груле, кои никако да се оттргнат од државава.
Овој Бугар е ?Прегледај го приврзокот 349538
За Еди Путин е диктатор, а овој очигледно не е.Еди, се клањаш ли на овој секоја вечер пред спиење?
Па незнам баш... многу руски куртони се појавија. Све се тоа чеда на груле и неговите пропагандни гебелсови методи.Не бе тргнат е, претежно низ државава вмровците до трети петли се откажаа од вмровството па сега никој не бил вмроец
Како и што предвидував на времето, само овде остана уште некој вмровец преправен во стручњак по геополитика ама хуморот тој е![]()
Пиноче, кој е донесен ,,демократски" од страна на САД.Овој Бугар е ?
Добар си не знам како си стигнал до факултет, ти си за во второ со муабетиве, ама јбг комуњариве го растурија образовниот систем ммеЈас ебам кози, ти го ебеш твојот газ. Некогаш со асистенција.
![]()
![]()
Сериозно кој е ликот?Пиноче, кој е донесен ,,демократски" од страна на САД.
Амерички диктатор, овој на Северна Кореја е Ганди за овој на сликата. На такви му се дрват брадавичките.Овој Бугар е ?
A koj humor tuka ne ti e toksicen?Народен херој заштитник на широките народни маси од токсичен вмровски хумор
а како ме доживува битолчанец никогаш не ме интересиралододуша ти не си баш битолчанец така да не го пуштам локал патриотизмот на десетка
![]()
не бе истите сте, само чергарски се преместувате од тема на тема зависно што е во моментот актуелно во светот и се морфирате во тоа што е потребно, генерали, геополитичари, економистиПа незнам баш... многу руски куртони се појавија. Све се тоа чеда на груле и неговите пропагандни гебелсови методи.
Е така сум стигнал. Не сум пребарувал по форуми.Добар си не знам како си стигнал до факултет, ти си за во второ со муабетиве, ама јбг комуњариве го растурија образовниот систем мме![]()