- Член од
- 20 септември 2021
- Мислења
- 172
- Поени од реакции
- 180
Да и ја тоа сакам да видам и го прашав од кога е Бугар?Имаш ДНК доказ дека си Бугарин по раѓање или тоа е само твоја пуста желба?
Автоматски споено мислење:
За Бугар те признавам ако имаш татко, мајка родени на исток од Софија, се друго е мижи да те лажа. Програмер по професија слабо ти плаќаат сигурно па мора да одработуваш тука, за кое не те обвинувам. Ако си Бугар навистина( признавам само со потекло на исток од Софија), која е таа потреба да шириш некоја пропаганда за која сум сигурен и сам не веруваш освен ако си платенЈас сум програмер по професија - ова е она што го работам за живот. Јас сум Бугарин по раѓање.
Не е Бугар само одработува, познавам Бугари во мојот град со потекло навистина од Бугарија( Варна), ама не се тупаат во гради дека се Бугари и да шират некоја пропаганда, по што немаат потреба.Читајќи те, би рекол дека си Бугарин по професија.
Сите што се потсмеваат на погибијата на пензионерите во Охридско, прават голем грев.
Братче тој многу знае кој е Борис, негов цар не бил никад по што не е Бугар професијата му е таква. А за името на клубојте имаат толку имиња Левски, Ботев па и Бојко Борисов да се викаше немаше да е проблем.Дечко незнам како законот е антибугарски кога важи за сите. Неможе утре да му текне некој Адолф Хитлер клуб да направи. Има луѓе што се чуствуваат загрозени, еврејската заедница не сака да има клуб Борис 3-ти кој дал наредба да им ги соберат предците и да ги прати во логор.
Последно уредено: