Политиките на Бугарија кон Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Имаш ДНК доказ дека си Бугарин по раѓање или тоа е само твоја пуста желба?
Да и ја тоа сакам да видам и го прашав од кога е Бугар?
Автоматски споено мислење:

Јас сум програмер по професија - ова е она што го работам за живот. Јас сум Бугарин по раѓање.
За Бугар те признавам ако имаш татко, мајка родени на исток од Софија, се друго е мижи да те лажа. Програмер по професија слабо ти плаќаат сигурно па мора да одработуваш тука, за кое не те обвинувам. Ако си Бугар навистина( признавам само со потекло на исток од Софија), која е таа потреба да шириш некоја пропаганда за која сум сигурен и сам не веруваш освен ако си платен

Читајќи те, би рекол дека си Бугарин по професија.

Сите што се потсмеваат на погибијата на пензионерите во Охридско, прават голем грев.
Не е Бугар само одработува, познавам Бугари во мојот град со потекло навистина од Бугарија( Варна), ама не се тупаат во гради дека се Бугари и да шират некоја пропаганда, по што немаат потреба.

Дечко незнам како законот е антибугарски кога важи за сите. Неможе утре да му текне некој Адолф Хитлер клуб да направи. Има луѓе што се чуствуваат загрозени, еврејската заедница не сака да има клуб Борис 3-ти кој дал наредба да им ги соберат предците и да ги прати во логор.
Братче тој многу знае кој е Борис, негов цар не бил никад по што не е Бугар професијата му е таква. А за името на клубојте имаат толку имиња Левски, Ботев па и Бојко Борисов да се викаше немаше да е проблем.

Последно уредено:
Дечко незнам како законот е антибугарски кога важи за сите. Неможе утре да му текне некој Адолф Хитлер клуб да направи. Има луѓе што се чуствуваат загрозени, еврејската заедница не сака да има клуб Борис 3-ти кој дал наредба да им ги соберат предците и да ги прати во логор.
Законот за заштита на нацијата исто важеше и за сите.... Али Ахмети го сметате за терорист, не само здружение, туку партија има. Ќе ја прекинете партијата?

"законските измени за бугарските здруженија..." (00:56 - 00:59) - еве како го дефинира новинарката на Канал 5, а Александар Николоски не ја оспори оваа дефиниција

Бугарската заедница не сака да ги именува субјекти по Тито, но кој тоа го прашува? А бугарската заедница е поголема од еврејската.

За Бугар те признавам ако имаш татко, мајка родени на исток од Софија, се друго е мижи да те лажа. Програмер по професија слабо ти плаќаат сигурно па мора да одработуваш тука, за кое не те обвинувам. Ако си Бугар навистина( признавам само со потекло на исток од Софија), која е таа потреба да шириш некоја пропаганда за која сум сигурен и сам не веруваш освен ако си платен
И татко ми и мајка ми се родени на исток од Софија. Добро заработувам како програмер, не грижи се за мене.

Законот за заштита на нацијата исто важеше и за сите.... Али Ахмети го сметате за терорист, не само здружение, туку партија има. Ќе ја прекинете партијата?

"законските измени за бугарските здруженија..." (00:56 - 00:59) - еве како го дефинира новинарката на Канал 5, а Александар Николоски не ја оспори оваа дефиниција

Бугарската заедница не сака да ги именува субјекти по Тито, но кој тоа го прашува? А бугарската заедница е поголема од еврејската.

И татко ми и мајка ми се родени на исток од Софија. Добро заработувам како програмер, не грижи се за мене.

Програмер што се замара со бугарите во Македонија ?

First of a kind :D

Па ако заработуваш добро, мајка ти и татко ти се од Бугарија, која ти е целта на форумов за што одработуваш, сакаш самиот да си докажиш нешто? Ако не си сигурен во Бугарското ние тука не можеме да ти го дадиме жалам :toe: BTW се грижам за тебе оти не знаеш што си а и мајка ти и татко ти се од тука али ај лажи не е забрането, братучедите бугари ти се ?

Па ако заработуваш добро, мајка ти и татко ти се од Бугарија, која ти е целта на форумов за што одработуваш, сакаш самиот да си докажиш нешто? Ако не си сигурен во Бугарското ние тука не можеме да ти го дадиме жалам :toe: BTW се грижам за тебе оти не знаеш што си а и мајка ти и татко ти се од тука али ај лажи не е забрането, братучедите бугари ти се ?
Немам конкретна цел. За теб, која е твојата цел со тоа што пишуваш за "Политиките на Бугарија кон Македонија"? Прилично сум сигурен што сум. Сите братучеди што ги знам се Бугари.

Немам конкретна цел. За теб, која е твојата цел со тоа што пишуваш за "Политиките на Бугарија кон Македонија"? Прилично сум сигурен што сум. Сите братучеди што ги знам се Бугари.
Немав цел ама ко видов какви луѓе пишат се активирав. Те жалам што од толку “програмерска” работа кисниш на форумов и замараш. Легендо Македонија живееш?

Немав цел ама ко видов какви луѓе пишат се активирав. Те жалам што од толку “програмерска” работа кисниш на форумов и замараш. Легендо Македонија живееш?
"Немав цел ама ко видов какви луѓе пишат се активирав." Можеби и јас затоа сум активен.

Работата на програмерите не е како работата нивоата. Вршиме интелектуална работа и имаме право на одмор 10-15 минути на час. Не живеам и не работам во Северна Македонија.

"Немав цел ама ко видов какви луѓе пишат се активирав." Можеби и јас затоа сум активен.

Работата на програмерите не е како работата нивоата. Вршиме интелектуална работа и имаме право на одмор 10-15 минути на час. Не живеам и не работам во Северна Македонија.

Епа мрш од форум на Македонија, лесно е. Деактивирај ацц и куцај код а не да обесуваш муда за бубрези.

Исто како што и Boris Klemens Robert Maria Pius Ludwig Stanislaus Xaver од татко Ferdinand Maximilian Karl Leopold Maria von Sachsen-Coburg und Gotha и мајка Maria Luisa Pia Teresa Anna Ferdinanda Francesca Antonietta Margherita Giuseppina Carolina Bianca Lucia Apollonia di Borbone-Parma е Бугарин?

Последно уредено:

Ааааа буниш со ников, немате Бугарите форуми? Ако чмаеш на форумов нема да ве засакаме, досадни сте стварно…

Ааааа буниш со ников, немате Бугарите форуми? Ако чмаеш на форумов нема да ве засакаме, досадни сте стварно…
И ти не си Федерико Кјеза... :) Не сум тука за да бидам сакан. Јас само разговарам за теми поврзани со Бугарија.

И ти не си Федерико Кјеза... :) Не сум тука за да бидам сакан. Јас само разговарам за теми поврзани со Бугарија.
:pos: Која легенда си ти чоече, загреота. Реално никој во форумов сум сигурен не го интересира што мисли Бугар од Бугаристан, ко што сте познати и ве нарекуваат многу држави во светот: Турција, Азербејџан…А зш така Џамбазки, брачеди сте со Авганистан, Киргистан или? Ова ми е последно досаден си ми, имам живот не можам да се замарам со тебе. Поздрав и те молам не замарај на форумов, какво мислење и да имаш чувај си го за тебе, не не интересира :toe:

@штипјанец' @killcreak абе бугарчиња, даjте линк од ваш форум да видам дали има наши будали да висат на ваши форуми.

Бугарин со два ножа уапсен кај бугарскиот клуб во Охрид

Овоj со ножовите се занесувал дека бил хун, а уствари е еден лешпер татарски.
Треба сите такви да ги испофаќаат, црн печат и марш назад во Татариjа.

@штипјанец' @killcreak абе бугарчиња, даjте линк од ваш форум да видам дали има наши будали да висат на ваши форуми.

Бугарин со два ножа уапсен кај бугарскиот клуб во Охрид

Овоj со ножовите се занесувал дека бил хун, а уствари е еден лешпер татарски.
Треба сите такви да ги испофаќаат, црн печат и марш назад во Татариjа.

"Бугарски државјанин кој со себе носел два ножа со долги сечива... При претрес биле пронајдени ножеви со должина од 10 и од 15 сантиметри. " :pos:

Колку луѓе кои не се Бугари или бугарски државјани се уапсени за носење ножеви од 10/15 сантиметри?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom