Ne ne se salam tuku tokmu pred malku Gree Lomo Eco 3.5kw na 12°C Nadvoresna Temperatura podesena vnatre na 22°C FAN Ventilator 3 ja pustam cekam 5 minuti druka kompresija potoa pocnuva da duva potoa duva 2 minuti se kreva vratickata i pravi 5 minuten suv defrost e toa e Gree ( suvi defrosti on-off ciklusi i visoka modulacija potosuvacka VISTINATA ZA GREE ) za zal taka raboti na greenje i ne e sala a pritoa servisot veli deka e toa normalno epa ne e i nemoze da e normalno takvo rabotenje so suvi defrosti ne e normalno za nitu eden Klimatizer nitu Vivax nitu Haier nitu Midea nemaat takov tip na suvi defrosti bez led na Nadvoresna Edinica a Gree ima i suvi defrosti i on-off ciklusi i visoka modulacija ( potrosuvacka ) sekoja normalna klima pravi normalem ( intelegenten defrost ) koga na nadvoresnata edinica ima led i toa najcesto koga vlaznosta na vozduhot nadvor e od 80 % do 100 % vlaznost togas sekoja klima pravi intelegenten defrost NO Gree nema intelegenten defrost tuku Gree imaat ( prost defrost ) i zatoa pravi suvi defrosti koga nema led na Nadvoresna Edinica
Imam tu klimu , 2 komada , klima ne radi tako kako si opisao , ima nisku modulaciju , ne radi suhe defroste , ne znam stvarno o čemu ti pričaš..