Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Абе зашо волку слаба бројка кај фаланга? Ова е смешно за општина од 50К макс жители, гостински навивачи повеќе се во бројка него они дома. Што се случува?
Све се одселени друже.. Нема младина..
П.с интересно било на езерсково дерби.. Мене паткари појќе ми се допаѓаат..

Све се одселени друже.. Нема младина..
П.с интересно било на езерсково дерби.. Мене паткари појќе ми се допаѓаат..
Patkari se dobri da no dali ima nekoj od falanga da kaze zosto stvarno tolku mala brojka prva liga dali ima uddel incidentot so lozari srede stip
Автоматски споено мислење:

Patkari se dobri da no dali ima nekoj od falanga da kaze zosto stvarno tolku mala brojka prva liga dali ima uddel incidentot so lozari srede stip
Автоматски споено мислење:

Брат Неготино има повеќе навивачи дома него фаланга, не е навреда или провокација кон штипјани но ме интересира зошто е толку слаба бројка.

Вардар - Фленсбург во Борис на алфа тв со наш коментатор погледајте ежење ( ја има цела утакмица пуштете од прва секунда) ...

Мислам дека ова е најдоброто навивање во сала во историјата на Мкд , цела сала пееше на моменти се тресеше салата ...

Брат Неготино има повеќе навивачи дома него фаланга, не е навреда или провокација кон штипјани но ме интересира зошто е толку слаба бројка.

Мислам дека во свој град после она шо го добија од Лозари доста е и толку шо одат , или пак имат проблем со управата

Мислам дека во свој град после она шо го добија од Лозари доста е и толку шо одат , или пак имат проблем со управата

Од Лозари го јадеа среде Штип машки, Брегалница им игра солидно би рекол, управата не знам каква им е.

Од Лозари го јадеа среде Штип машки, Брегалница им игра солидно би рекол, управата не знам каква им е.
dechki olabavete malce , neznam shto vi e ? Pozdrav do Lozari , omileni mi se od sekad , pogotovo posledno vreme sekoja chest kolku se dobri momcite i znam deka ke me sfatat , no shto tolku mnogu go jadele Shtipjani neznam ? sesudrija ubavo , bash navivachki , traeshe kolku traeshe i se povlekoa sekoj po svoj pat , sluchkata e za pozdrav do dvete grupi i kraj , Kumanovac nekako mn glupi raboti pishuvash prosti ako gresham no prvo se gleda za sebe , vo sluchajov e porobro da si Falanga kolku tolku idat celo vreme , se trudat bravo , od kolku da ne postoish kako Kumani.
da se razbereme nemam nishto protiv Kumani super ekipa bea falat na scena ama toa e .

Среќа па вие имате такви инциденти без број тука на форумот. Таков инцидент на youtube само имате видено и на некој филм.
Админи има ли на форумот да ја банира рајата што нема стапнато на трибина

Среќа па вие имате такви инциденти без број тука на форумот. Таков инцидент на youtube само имате видено и на некој филм.
Админи има ли на форумот да ја банира рајата што нема стапнато на трибина

Ако мислиш на Кумани, ние сме имале меѓунајвеќе инциденти на трибини и надвор трибини, второ идам често на утакмици и следам ултрас не само во Мкд туку и пошироко, нема потреба да се правдам само не разбирам твоето однесување.

Еден ден после дерби падната мајца.
Морат појќе едукацијава кај младиве општо секаде дека ако носиш мајца во друг град посебно кај ривали требит да си спремен да ја браниш.

Attachments

• 0427B69D-1AAB-45E4-A8ED-AE2A7B6FCF94.jpeg
    0427B69D-1AAB-45E4-A8ED-AE2A7B6FCF94.jpeg
    221 KB · Прегледи: 187
Морат појќе едукацијава кај младиве општо секаде дека ако носиш мајца во друг град посебно кај ривали требит да си спремен да ја браниш.
Дали маичката е за репрезентација или?

@Vlaska Maala Boys
Пак победа на улица напрајвте :aplauz:

Само кажи дека ја зедовте од 14 годишно дете шо незнајт дал е на небо или на земја а не пак дека носит реквизит шо требит да го бранит, дете дојдено во охрид на екскурзија во Киното по некаков си повод заедно со други другарчиња од нашкола заедно со наставничките, срамота е да го објавјате ова и уште да кажвите приказни.
( Не е оправдување, само ја кажвам дешафката пошо не реално ги кажвите работиве )

Имам кажано секој реквизит требит да се паднит за да научет луѓево како требит со реквизит друг пат.

Како и да е браво ама ова шо го прикажвите како кузнајт шо да сте напрајле само за да не оцените нас демек, не ве прајт ништо друго освен МИЗЕРНИ !!!

Мајца со кутлеш паѓате
Срамота.
После не се лутите ко ќе ве наречеме бугари и бугарофили

Бутик имаме од торцидашиве.... упс... уствари од паткариве... зш да го читаш форумов ќе речиш овие се па 10 места празно.

@Vlaska Maala Boys
Пак победа на улица напрајвте :aplauz:

Само кажи дека ја зедовте од 14 годишно дете шо незнајт дал е на небо или на земја а не пак дека носит реквизит шо требит да го бранит, дете дојдено во охрид на екскурзија во Киното по некаков си повод заедно со други другарчиња од нашкола заедно со наставничките, срамота е да го објавјате ова и уште да кажвите приказни.
( Не е оправдување, само ја кажвам дешафката пошо не реално ги кажвите работиве )

Имам кажано секој реквизит требит да се паднит за да научет луѓево како требит со реквизит друг пат.

Како и да е браво ама ова шо го прикажвите како кузнајт шо да сте напрајле само за да не оцените нас демек, не ве прајт ништо друго освен МИЗЕРНИ !!!

Јас не постирав за никаква провокација сликава, помаливе членој на групиве да имет дознаење дека не се носит мајци во друг град.
Без палење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom