ultras1988
4600
- Член од
- 6 февруари 2014
- Мислења
- 3.031
- Поени од реакции
- 7.146
Овие се болшевици, врска немат со фашизмот, да сме на чисто
Ново мобилизираните фашистички војски масовно се предаваат и дезертираат.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие се болшевици, врска немат со фашизмот, да сме на чисто
Ама ова фашистички не го пропушташ, најјак си.
Најверојатно СБУ пратила луѓе да се инфилтрираат и да испотепаат луѓе за мобилизација. Со една цел. Да ги исплашат мобилизираните да не одат во центрите или да бегаат, да се предадат. Оооо нацисти, пак ќе ве изрокаат за ова.Пак ја чепкаат мечката.
Контра ефект има, ем рускиот народ уште пивеќе ќе ја поддржи војнава ем ќе јадат повеќе ракети.Најверојатно СБУ пратила луѓе да се инфилтрираат и да испотепаат луѓе за мобилизација. Со една цел. Да ги исплашат мобилизираните да не одат во центрите или да бегаат, да се предадат. Оооо нацисти, пак ќе ве изрокаат за ова.
Наводно од Таџикистан биле терористите.Контра ефект има, ем рускиот народ уште пивеќе ќе ја поддржи војнава ем ќе јадат повеќе ракети.
Еден куп пиуни се разработени, Бугарија учесрвувала во подготовка на бомбата за Крим, северџанија пушта терористи и оружје, може и да има и украинци тука на тренинг ништо не се знае.Наводно од Таџикистан биле терористите.
Еве на кратко ајде кажи што е тоа што им кажале лошо ФСБ на властите? Кои информации не ги дало, што ги коштало пораз Русите ?Нема теорија ФСБ да не знаело за нападот во Украина, туку мислам дека ФСБ ја укакало работата и спровеле погрешни разузнавачки информации, а тоа ги кошташе животи трупите на терен и пропаднат напад на Киев.
Баш пред недела-две некој го имаше постирано на темава и го гледав. Среќа е скоро гледано па со малку скролање низ историја на јутуб го најдов иначе преку пребарувње тешко.go ima li nekoj videoto od porosenko ili link, nezz ni od koja godina e, so izjavata za vas kje nema rabota, skoli, jazik i se po red? na yt i search ne mozev da go najdam
Океј е сега како што гледаме од твитот. Обична пропаганда од Чеченска страна. Видеа слабо нешто од борбени дејствија од Хостимел од Чеченциве?Имаше огромен број на Чеченци на северот накај Киев кои учествуваа како дел од Росгвардиа. Еве видео од поставување на чеченско знаме кај Хостомел.
Нема теорија ФСБ да не знаело за нападот во Украина, туку мислам дека ФСБ ја укакало работата и спровеле погрешни разузнавачки информации, а тоа ги кошташе животи трупите на терен и пропаднат напад на Киев.