Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    739
Член од
10 јануари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
1.900
ништо од ова не е разобличено ниту пак ти можеш нешто да разобличиш затоа и влегуваш во вакви тантруми :icon_lol: да имаше аргументи ќе пишуваше овде цели фермани али мораш да прибегнеш на лош и несмешен хумор оти уште тоа ти остана ;)
претпоставив дека постот ќе тригерни некој од вас и не бев во криво, ама особено ми е мило што баш тебе те тригерна. Очигледно е дека реалноста ве мава многу тешко - подобро ќе ви беше да си седите овде и да си правите circle jerk колку се јаки русите ама јбг се испосраа до гуша на терен и уште се серат, од ногавици им тече :pos: Оди на другана тема таму се елаборира како генијално русите се повлекуваат ќе ти олесни малце ќе можеш да заспиеш вечерва, во спротивно може зелениот со кој си толку опседнат да ти дојде на сон да ти посвири со курот на клавир :icon_lol:
Се е разобличено и не само јас туку едно 10 души те разобличуваат рутински секој ден.

Аргументи се даваат на некој со капацитет поголем од мушинка, а тоа ти не си. И ова е докажано јер веќе многу пати се напишани фермани ама не ти чинат, катиљ фермани се за тебе јер ја содржат вистината.

Постовите твои тригернуваат исклучиво на жалење само. Јас па и не толку, не те жалам, голем си, не сум ти ја крив што си оштетен ко Бајден. Твој проблем.

Твојот сркл-џрк многу тешко ја прифаќа реалноста, т.е воопшто не ја прифаќа. Ви остана само надеж дека еве сега еве денес еве утре Русија ќе снема ракети/оружје/муниција...ќе почекате.

У меѓувреме сакале-нејќеле, нова мапа има Светот, со можност за дополнителни амандмани. Можда не знаеш, ама Русија нарасна како квасец, се прошири, а тестото уште стасува, ќе видиме до каде. Толку од посерувањето на терен.

Отворете си тема каде ќе беседите за генијалните мега-успеси на нато и нацистите, за магично губење 120.000км2 најбогата територија. Притоа цел запад у рецесии, инфлации, кризи, немање нафти, потрошени резерви на оружја за давање, ограничување на греење на 19 степени итн итн итн уште мал миљон вакви неприкосновени генијалности.

И дај не нѐ труј со твојата сексуална зависност и фетиши од нацистички пениси.

Маајте си ги со Шеки, Цитро и остала шарено-балистичко-татаробугарско-наци-фаши багра, остајте нѐ раат нас нормалните.
Автоматски споено мислење:

Абе темава ја направивте параспур…
Мерите курови на 2 мин…
И нашите увек поголеми :D

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.524
Поени од реакции
24.795
11 од нив сё паркирани во Мурманск,далеку се од граница,како одговор на најавените НАТО нуклеарни вежби
Автоматски споено мислење:

Единствено што е многу поскапено е козметика,шампони сапуни антиперспиранти итд,Али се појавуваат сеа нови на пазарот Корејски и се многу ОК
korejanska kozmetika ti e ustvari najbolja u svet... trendseteri se veke decenija samo sto se fokusirani celosno na aziski pazar pa slabo znae zapadot za niv

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
На југ Украинците полека но сигурно си газат,скоро па до Херсон,константно повлекување на фашистите со тешки загуби на нивна страна.Здравје боже за некое време и Херсон ќе падне. На исток пата-пата е околу Бахмут,ќе биде тешко тука Вагнеровци имаат направено предност,освоени некои села јужно од градот..Иначе Путин изјавува дека ќе прекинел со напади на Украинските градови..со други зборови нема пари за такви скапи играчки,до сега само се -6 до -8% со БДП :)Така да според народната..дала баба 5 пари да се фати на оро,ама да де пушти ќе даде 10. ;)

Член од
28 август 2013
Мислења
4.414
Поени од реакции
13.420
На југ Украинците полека но сигурно си газат,скоро па до Херсон,константно повлекување на фашистите со тешки загуби на нивна страна.Здравје боже за некое време и Херсон ќе падне. На исток пата-пата е околу Бахмут,ќе биде тешко тука Вагнеровци имаат направено предност,освоени некои села јужно од градот..Иначе Путин изјавува дека ќе прекинел со напади на Украинските градови..со други зборови нема пари за такви скапи играчки,до сега само се -6 до -8% со БДП :)Така да според народната..дала баба 5 пари да се фати на оро,ама да де пушти ќе даде 10. ;)
Како може фашистите да прат напредок, а да се повлекуваат.

Ти коа пишуваш од WC се преслушуваш што пишуеш?

Член од
30 август 2011
Мислења
1.106
Поени од реакции
1.364
Се е разобличено и не само јас туку едно 10 души те разобличуваат рутински секој ден.
Аргументи се даваат на некој со капацитет поголем од мушинка, а тоа ти не си. И ова е докажано јер веќе многу пати се напишани фермани ама не ти чинат, катиљ фермани се за тебе јер ја содржат вистината.
Постовите твои тригернуваат исклучиво на жалење само. Јас па и не толку, не те жалам, голем си, не сум ти ја крив што си оштетен ко Бајден. Твој проблем.
никој ништо не разобличува тоа се само разобличувања кои се случуваат во главата твоја, затоа вака лупаш несврзано и се заглавуваш уште повеќе, 10 фермани напиша без ништо да напишеш а можеше да се потрудиш да разобличиш било која од 5те точки што ги наведов, ама неможеш и знаеш дека не можеш. Откажи се и не се прави кловн себеси без никаква потреба :icon_lol: другото ти е само ад хоминем акомојот интелект е толку мал не би ти било тешко да ме побиеш наместо да редиш 200 ад хоминем напади во 5 реченици - да те потсетам на нешто што сам го кажа :icon_lol:
Тоа што ти на се враќаш со лични напади и квалификации е одраз на твојата немоќ.
Твојот сркл-џрк многу тешко ја прифаќа реалноста, т.е воопшто не ја прифаќа. Ви остана само надеж дека еве сега еве денес еве утре Русија ќе снема ракети/оружје/муниција...ќе почекате.

У меѓувреме сакале-нејќеле, нова мапа има Светот, со можност за дополнителни амандмани. Можда не знаеш, ама Русија нарасна како квасец, се прошири, а тестото уште стасува, ќе видиме до каде. Толку од посерувањето на терен.
нема што да се надеваме, гледаме, отвори колку се смали квасецот само во последниов месец, сега еве го и херсон натаму е тргнат :pos: на терен украинците водат офанзиви а русите бегаат газ преку глава, ама за тебе ова ако те соочиме може да биде погубно :pos: квасец ти е полна главата :pos:

И дај не нѐ труј со твојата сексуална зависност и фетиши од нацистички пениси.
Маајте си ги со Шеки, Цитро и остала шарено-балистичко-татаробугарско-наци-фаши багра, остајте нѐ раат нас нормалните.
јас не те трујам тебе ништо ти ми се закачи мене и ме масираш :icon_lol:

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.994
Поени од реакции
13.198
Херсон . Лоши 2 недели следат.

Член од
10 јануари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
1.900
никој ништо не разобличува тоа се само разобличувања кои се случуваат во главата твоја, затоа вака лупаш несврзано и се заглавуваш уште повеќе, 10 фермани напиша без ништо да напишеш а можеше да се потрудиш да разобличиш било која од 5те точки што ги наведов, ама неможеш и знаеш дека не можеш. Откажи се и не се прави кловн себеси без никаква потреба :icon_lol: другото ти е само ад хоминем акомојот интелект е толку мал не би ти било тешко да ме побиеш наместо да редиш 200 ад хоминем напади во 5 реченици - да те потсетам на нешто што сам го кажа :icon_lol:

нема што да се надеваме, гледаме, отвори колку се смали квасецот само во последниов месец, сега еве го и херсон натаму е тргнат :pos: на терен украинците водат офанзиви а русите бегаат газ преку глава, ама за тебе ова ако те соочиме може да биде погубно :pos: квасец ти е полна главата :pos:

јас не те трујам тебе ништо ти ми се закачи мене и ме масираш :icon_lol:
Се ти е разобличено, имаш опција да си враќаш назад страни, потсети си се.

Ти кажав дека ад-хоминем со ад-хоминем враќам, нема плачење сеа, како ти така и на тебе.

Твојот интелкт го нема, не е мал. Затоа и уште 100 пати да бидеш разобличен нема ништо да смени.

Надевај се, тоа ти остана. Квасецот е нараснат, имал дупки или не, јбг, тоа е и ќе остане фактичка состојба.

Колку и да ти е тешко, ќе те потсетам дека се влезени во руски устав, така да и сам знаеш од таа состојба назад нема, макар и да треба повторно да ги ослободуваат и да трае 100 години.

Труеш труеш. Хомофантазиите со наци пенис фетиши не се за темава. Чувај си ги за себе или у дм со цитро, шеки и остали.

Член од
30 август 2011
Мислења
1.106
Поени од реакции
1.364
не сврзани глупости
јас пет пати ти реков разобличи ако можеш, досега ќе разобличеше ама неможеш затоа плампаш несврзани работи :icon_lol:
јас тебе не те чепкам, ти ме чепна и сега сум го труел, знам дека сакаш да излезеш од дискусијава ама неможеш пошто немаш никаква аргументација
влезе без план како русин во украина и сега мораш да имровизираш и да тропаш како максим по дивизија :icon_lol:
еве ти по 5ти пат
што е разобличено?
дека немаат air superiority?
дека им го потонаа ебаниот флагшип на флотата?
дека вагнеровци им се замена за специјалци?
дека разузнавањето ги насанка за сите пари?
дека за дронови молеа во иран?
што од ова можеш да оспориш?
:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom