- Член од
- 10 јануари 2008
- Мислења
- 747
- Поени од реакции
- 1.900
Се е разобличено и не само јас туку едно 10 души те разобличуваат рутински секој ден.ништо од ова не е разобличено ниту пак ти можеш нешто да разобличиш затоа и влегуваш во вакви тантруми да имаше аргументи ќе пишуваше овде цели фермани али мораш да прибегнеш на лош и несмешен хумор оти уште тоа ти остана
претпоставив дека постот ќе тригерни некој од вас и не бев во криво, ама особено ми е мило што баш тебе те тригерна. Очигледно е дека реалноста ве мава многу тешко - подобро ќе ви беше да си седите овде и да си правите circle jerk колку се јаки русите ама јбг се испосраа до гуша на терен и уште се серат, од ногавици им тече Оди на другана тема таму се елаборира како генијално русите се повлекуваат ќе ти олесни малце ќе можеш да заспиеш вечерва, во спротивно може зелениот со кој си толку опседнат да ти дојде на сон да ти посвири со курот на клавир
Аргументи се даваат на некој со капацитет поголем од мушинка, а тоа ти не си. И ова е докажано јер веќе многу пати се напишани фермани ама не ти чинат, катиљ фермани се за тебе јер ја содржат вистината.
Постовите твои тригернуваат исклучиво на жалење само. Јас па и не толку, не те жалам, голем си, не сум ти ја крив што си оштетен ко Бајден. Твој проблем.
Твојот сркл-џрк многу тешко ја прифаќа реалноста, т.е воопшто не ја прифаќа. Ви остана само надеж дека еве сега еве денес еве утре Русија ќе снема ракети/оружје/муниција...ќе почекате.
У меѓувреме сакале-нејќеле, нова мапа има Светот, со можност за дополнителни амандмани. Можда не знаеш, ама Русија нарасна како квасец, се прошири, а тестото уште стасува, ќе видиме до каде. Толку од посерувањето на терен.
Отворете си тема каде ќе беседите за генијалните мега-успеси на нато и нацистите, за магично губење 120.000км2 најбогата територија. Притоа цел запад у рецесии, инфлации, кризи, немање нафти, потрошени резерви на оружја за давање, ограничување на греење на 19 степени итн итн итн уште мал миљон вакви неприкосновени генијалности.
И дај не нѐ труј со твојата сексуална зависност и фетиши од нацистички пениси.
Маајте си ги со Шеки, Цитро и остала шарено-балистичко-татаробугарско-наци-фаши багра, остајте нѐ раат нас нормалните.
Автоматски споено мислење:
И нашите увек поголемиАбе темава ја направивте параспур…
Мерите курови на 2 мин…