Da javis onda gazdama jel
Uvek se ovde hvalis kako hi poznajes inace bih ti odma ispratio.
Sto se mene tice ja ovde javno je necu postirat ,ako drugi postira ..... postavi onda ok ,nemoze se sprecit.
Bas lepo radi od kada su promenili adresu ,manje se siluje ,manje Mac_ova javnih
Sto se mene tice ja ovde javno je necu postirat ,ako drugi postira ..... postavi onda ok ,nemoze se sprecit.
Bas lepo radi od kada su promenili adresu ,manje se siluje ,manje Mac_ova javnih
Lenjost je problem, treba samo malo pročačkati, pretražiti, isprobati!
Ali pazi taj rečnik - daj, pošalji !
Neki ljudi u svom vokabularu nemaju, molim, hvala !
Šta da javim gazdama??? Kako im ide naziv hahaha.. Sta s tobom nije uredu. Pa nisam te pitao kako da gledam već naziv. Baš ga kenjaš. Sad ću sam naći i stavit ovdje javno kako se gleda baš tebi u inat jer kenjaš.
Lenjost je problem, treba samo malo pročačkati, pretražiti, isprobati!
Ali pazi taj rečnik - daj, pošalji !
Neki ljudi u svom vokabularu nemaju, molim, hvala !
Ma znaš šta jebite se i ti i on. Imaš pravo. Naču sam. Vi samo srat znate.
Автоматски споено мислење:
Znate šta. Uvjek prigovarate nešto za sf forum. Ja ču vam reći da su tamo gospoda za vas ovdje pojedince..
Ovdje samo čekate da uletite solit pamet i nekog provocirat a kad netko pita običan naziv teško je reći..
Pa nemam ja vremena da nom stop sjedim za pc i trazim razne servere i probijam i istražujem.. Pa ima nešto što se zove ŽIVOT
Šta da javim gazdama??? Kako im ide naziv hahaha.. Sta s tobom nije uredu. Pa nisam te pitao kako da gledam već naziv. Baš ga kenjaš. Sad ću sam naći i stavit ovdje javno kako se gleda baš tebi u inat jer kenjaš.
Ma znaš šta jebite se i ti i on. Imaš pravo. Naču sam. Vi samo srat znate.
Znate šta. Uvjek prigovarate nešto za sf forum. Ja ču vam reći da su tamo gospoda za vas ovdje pojedince..
Ovdje samo čekate da uletite solit pamet i nekog provocirat a kad netko pita običan naziv teško je reći..
Pa nemam ja vremena da nom stop sjedim za pc i trazim razne servere i probijam i istražujem.. Pa ima nešto što se zove ŽIVOT
Eto vidis u tebe je problem i tvojem ponasanju .
Radim isto ono sto i ti radis.Kada neko pita imate li ovo ili ono .... ti se javis ja imam i prisutis se ili pametujes.
Sto se mene tice mozes ovde objavit adresu i tako slabo ga pratim .
Kada smo kod , SF_a jesil promenio status ili primanje u ViP ne ide bas glatko ,mozda treba da podmazes
Samo da dodam ,oni koji stvarno to zasluzuju odma su dobili novu adresu ,necu ja to sa sobom poneti na putovanje kao sto sam naveo ,slabo ja to pratim ako nema nesto u 4K ili ti u UHD
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.