Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Че издржиме бе? Браво Стомнарче!!!пак нека не те клава ич. Овие силекс еден шут нема на гол досега.

Че издржиме бе? Браво Стомнарче!!!пак нека не те клава ич. Овие силекс еден шут нема на гол досега.
Мене ми мириса на местенка, Силекс не ни сака да шутни. Добра квота беше за 2ка.

Мене ми мириса на местенка, Силекс не ни сака да шутни. Добра квота беше за 2ка.
Тешки и то нека е само да земиме бодој :D
Автоматски споено мислење:

AJДЕЕЕЕ БЕЕЕ

Последно уредено:
Ogromna pobeda sega opstanoko stanuva realnost. Sega rasporedot e na nasa strana od 5 sledni doma igrame 4, v nedela kako so se znaj i umej mora da padnat pandevci. Do zimo da izdrzime samo so bodovi posle ke bidi druga pesna spored poslednite muabeti;)

абе доста со тие муабети ко ќе тепа победа местенс ко ќе изгуби пак местена крајот не ви се најдува

абе доста со тие муабети ко ќе тепа победа местенс ко ќе изгуби пак местена крајот не ви се најдува
Не реков дека сигурно е местена, туку дека се сомневам, читај прво малце. Според се што се случуваше има и тоа како простор за сомнеж, посебно во првото полувреме.

Абе како да нема сомнежи за местена чоек , силекс шо се вели 2 беше со 16 бода а победа шо се вели одвај еден гол даваше на утакмица и сега фати три гола даде ...

Ѕинговци сами си местат често, ваков коефициент не би пропуштиле, башка имаа и луфта за пораз. Како и да е нека се множат што повеќе бодови вака или така, се знај кај нас то си е нормална работа. А што најави има за в зима ?

Ѕинговци сами си местат често, ваков коефициент не би пропуштиле, башка имаа и луфта за пораз. Како и да е нека се множат што повеќе бодови вака или така, се знај кај нас то си е нормална работа. А што најави има за в зима ?
Navodno treba da se iscistat dolgovite dottogas. Ostanati se uste 100tina iljadi a prvicniot bese 500k evra. Isto i od opstina vetile znacajno pogolema suma pari od ovie smesni 15k sega pa sproed toa i nadezta e da se donesat podobri igraci. V zima isto treba da se vrati Luka Trajkoski koj pak imal skinati ligamenti no bi trebalo da e spremen za vtora polusezona.

Исто и ваучер треба да дојди зимава од АМС мислам. Лани беше околу 60.000€, а годинава си мислам че оди околу 100.000€ зато шо имавме титула во втора лига, титула младинците и помладите пионери играја финале во купо. Освен ако не ги украда уба пара треба да се собери:D

Битола столчина, кај нас уште на цименто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom