- Член од
- 1 април 2018
- Мислења
- 2.135
- Поени од реакции
- 4.153
Двајца скокнаја, еден прибраја. Ама по кого мавнаја не видов, дали по играчите од шкендија или судитеPa neli eden od navivacite vleze vnatre da se "presmetuva" i go soborija i pribraa ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Двајца скокнаја, еден прибраја. Ама по кого мавнаја не видов, дали по играчите од шкендија или судитеPa neli eden od navivacite vleze vnatre da se "presmetuva" i go soborija i pribraa ?
Двајца скокнаја, еден прибраја. Ама по кого мавнаја не видов, дали по играчите од шкендија или судите
Мене ми мириса на местенка, Силекс не ни сака да шутни. Добра квота беше за 2ка.Че издржиме бе? Браво Стомнарче!!!пак нека не те клава ич. Овие силекс еден шут нема на гол досега.
Тешки и то нека е само да земиме бодојМене ми мириса на местенка, Силекс не ни сака да шутни. Добра квота беше за 2ка.
абе доста со тие муабети ко ќе тепа победа местенс ко ќе изгуби пак местена крајот не ви се најдуваМене ми мириса на местенка, Силекс не ни сака да шутни. Добра квота беше за 2ка.
И нерешеното со шкупи беше местеноабе доста со тие муабети ко ќе тепа победа местенс ко ќе изгуби пак местена крајот не ви се најдува
да и со брегалницаИ нерешеното со шкупи беше местено![]()
Не реков дека сигурно е местена, туку дека се сомневам, читај прво малце. Според се што се случуваше има и тоа како простор за сомнеж, посебно во првото полувреме.абе доста со тие муабети ко ќе тепа победа местенс ко ќе изгуби пак местена крајот не ви се најдува
Navodno treba da se iscistat dolgovite dottogas. Ostanati se uste 100tina iljadi a prvicniot bese 500k evra. Isto i od opstina vetile znacajno pogolema suma pari od ovie smesni 15k sega pa sproed toa i nadezta e da se donesat podobri igraci. V zima isto treba da se vrati Luka Trajkoski koj pak imal skinati ligamenti no bi trebalo da e spremen za vtora polusezona.Ѕинговци сами си местат често, ваков коефициент не би пропуштиле, башка имаа и луфта за пораз. Како и да е нека се множат што повеќе бодови вака или така, се знај кај нас то си е нормална работа. А што најави има за в зима ?