Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
FTCagliari2 - 1Fiorentina
FTSiena1 - 0Juventus
FTAC Milan2 - 1Inter Milan

овие три беа ПУШТЕНИ??? дај кажи со е финтата,

Не се само тие..Каљари - Фиорентина..Мхм..Дали некој неутрален (да не е навивач на Фиорентина) ја гледаше утакмицава, да кажи реално дали Фиорентина беше стварно надиграна?Торино - Наполи?

Не се само тие..Каљари - Фиорентина..Мхм..Дали некој неутрален (да не е навивач на Фиорентина) ја гледаше утакмицава, да кажи реално дали Фиорентина беше стварно надиграна?

нз,баш би сакал тоа да го знам, али тое е НЕВОЗМОЖНО, затоа што кај може каљари да ја тепа Фиорентина, тим кој стигна до полуфинале у КУП УЕФА, и изгуби на пенали,а пак каљари се бори за опстанок, нз,позз

нз,баш би сакал тоа да го знам, али тое е НЕВОЗМОЖНО, затоа што кај може каљари да ја тепа Фиорентина, тим кој стигна до полуфинале у КУП УЕФА, и изгуби на пенали,а пак каљари се бори за опстанок, нз,позз
Абе другарче, не е само таа..Торино - Наполи?Ова коло е ЦЕЛО НАМЕСТЕНО!!!

Има некој линк од головите на ова коло?

кико полека бе брат што се возбуди имаш доказ дека е наместено?:)

Торино - Наполи за кец коефициенто беше 1.30 негде.
Значи, имало некои информации за можна местенка.

Торино - Наполи за кец коефициенто беше 1.30 негде.
Значи, имало некои информации за можна местенка.
Да да..А во нормални услови коефициентот за кец би бил отприлика 1.90

Преглед на колото =)

[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif]2008.05.04 (14h00) - Siena 1-0 Juventus[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif] 2008.05.04 (14h00) - Sampdoria 0-3 Roma[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif] 2008.05.04 (14h00) - Parma 1-0 Genoa[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif] 2008.05.04 (14h00) - Milan 2-1 Inter[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif] 2008.05.04 (14h00) - Empoli 0-1 Udinese[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif] 2008.05.04 (14h00) - Catania 1-2 Reggina[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif] 2008.05.04 (14h00) - Cagliari 2-1 Fiorentina[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif] 2008.05.04 (14h00) - Atalanta 3-2 Livorno

f_untitledm_f5eea4e.jpg

@[/FONT]
KikoMC - незнам зошто мислиш дека Торино може е местена, ако га погледнеш убаво табелата ќе видиш дека на Наполи не им требаше ништо а на Торино им требаше победа за да се одалечи од опасната зона.

[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif]@[/FONT]KikoMC - незнам зошто мислиш дека Торино може е местена, ако га погледнеш убаво табелата ќе видиш дека на Наполи не им требаше ништо а на Торино им требаше победа за да се одалечи од опасната зона.
Не реков местена, туку дека е сомнителна..Не знам дали по договор е ова или не ама рака на срце мене ми се сомнителни резултатите на СИТЕ натпревари што се играа денеска..

INTER e najdobar itajanaki klub sega mu se smeska titula 100% ovaa godini osvojuva

Не конментирам ништо дали е местено колоти или не, оти ова е пракса на секој крај на сезона во Италија..

Милан заслужено го победи Интери заслужено е на 4то место. Ако имаше Фиорентина капацитет за 4то место и за лига на шампиони немаше да прави вакви киксови во најважните натпревари.
И друго е лига на шампиони со Милан а друго со Фиорентина.
Италијанските тимови за година ќе се заслилат, посебно Интер, Милан и Јувентус па ќе бидат многу поконкурентни од оваа сезона..
Во година можеби ќе видиме Италијанско финале :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom