Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
830123Cavese.jpg

882410deportivo2.jpg

301208szerue.jpg

15757moggichiamta.jpg

159675zebrabeat.jpg

725986totti-ballerinaSatyenRam350.jpg

Forza Lazio!! :pos:

hahahahhaha:pos2: :pos2: legendi se slikite hahha

хахахахааа hahahaha ова само го смисли цело време,хахахаха.....haha

Дај линк од оваа твојава изјава молим те да видиме што вика твојот поштен извор,Канал4 е сериозна агенција и не и е работа да врти изјави а и у осталом што има врска ако рекол така како што рекол нема тука ништо чудно ни срамно толку ли те погодија зборовите од првиот човек??
hihi
Добро бе брат шо се запна во изјавата толку? Па какви дволични изјави даваше Берлускони во преизборна кампања, дека навива за Интер, бла бла.. па не се крена ваква прашина како за оваа изјава каде Морати вика дека ова е важен натпревар како финале на лига на шампиони.. Најсериозно не знам шо виде толку интересно во изјавата.

ахаа Џузепе не така брат Димко се дрзна да го омаловажува Милан со некои статистики од 1980 со детски муабети за стари играчи итн.итн и цело време го става Интер над Милан епа еве ја изјавата што јасно кажува какво е значењето на Милан за Интер и како на Милан гледа првиот човек на Интер...подобар човек да пресуди за оваа ситуација од Морати немаше мислам во Интер он е број еден и автритет така...
Јас убаво ви имам кажано радувајте си се на титулите на добрите игри кои се неспорни и симпатични, ама не се преценувајте до толку сепак Милан е преголем за споредба Димко запна епаааа еве му сеа “пу за мене пу за сите спас’’

abe milanisti mnogu tvrdoglavi ste,inter e prv zosto go zasluzuva 1 mesto,milan e 5-to mesto zosto go zasluzuva normalno,koga mislam podobro i premnogu e 5-ta poz.

ахаа Џузепе не така брат Димко се дрзна да го омаловажува Милан со некои статистики од 1980 со детски муабети за стари играчи итн.итн и цело време го става Интер над Милан епа еве ја изјавата што јасно кажува какво е значењето на Милан за Интер и како на Милан гледа првиот човек на Интер...подобар човек да пресуди за оваа ситуација од Морати немаше мислам во Интер он е број еден и автритет така...
Јас убаво ви имам кажано радувајте си се на титулите на добрите игри кои се неспорни и симпатични, ама не се преценувајте до толку сепак Милан е преголем за споредба Димко запна епаааа еве му сеа “пу за мене пу за сите спас’’

местачи ,пензионери , добар дел просечни играчи и клуб кој баталува првенство лига на шампиони и 4 место за турнир со кајзер чифс . гамба осака и ал ахли и не може баш да се споредува со интер ...

местачи ,пензионери , добар дел просечни играчи и клуб кој баталува првенство лига на шампиони и 4 место за турнир со кајзер чифс . гамба осака и ал ахли и не може баш да се споредува со интер ...

Чекич аман човеку
Сеа по кој пат да кажувам едно исто не сме ние овде компетентни да кажуваме за фубалски авторитети и тунири сеа ако ФИФА решила “Гамба Осака и Ал Хилал’’ турнирот да е официјално светско првенство кои сме ја ти Димко и Меаца да се буниме тоа првенство и титула се факт и тоа не поставен од мене и Милан него од ФИФА помирете се више еднаш.....

хахахахааа hahahaha ова само го смисли цело време,хахахаха.....haha

Дај линк од оваа твојава изјава молим те да видиме што вика твојот поштен извор,Канал4 е сериозна агенција и не и е работа да врти изјави а и у осталом што има врска ако рекол така како што рекол нема тука ништо чудно ни срамно толку ли те погодија зборовите од првиот човек??
hihi
Toa на Канал4 е само скратена верзија (само 2-3 реченици) од цело Интервју.

Тука го имаш цело...

п.с. Нареден коментар немој да ти биде дека и Интер.ит јас ја смислив за да терам инает

President Moratti, would you prefer to win the Scudetto in the derby, or in front of your fans the following Sunday?
"One thing isn't better than the other. We just have to try and win it. When it happens, it happens. The players will give their all in the derby and in the next matches too."
Yes, but winning the Scudetto after a derby would be remembered for a long time...
"Yes, but for me winning the championship is enough, and it's what matters most - more than records of this kind."

e да стварно морати гледа на овој натпревар како финале на лига на шампиони ,

Не само Морати...таквите дерби мечеви одсекогаш за секој страствен навивач имале вредност на некое големо финале

Ахм ок ке му веруваме на Интер.ит на крај краева они си знаат најдобро сепак
"From a certain point of view, yes. и баш yes не е исто наали т.е за кого како,некој го има правото yes некој нема...sd

Човече... ова е цела изјава од прес центарот.
По весниците пренесуваат само по 1 реченица.

Барем добро знаеш дека официалните страни на тимовите (ни на Интер или Милан или Јувентус или било кој тим...) не се полнат со шпекулации. Значи да повеќе ќе им верувам на некоја официална страна од тим, одколку на весник кој живее од таквите шпекулации, слушнала-не до чула информации, и извртени изјави... (било кој весник)

Морати да беше премиер во Италија сега интер ке имаше 18 у Лш не 7!
Ве казнија за местењето во Италијанско ве поштедија од ЛШ за да не и го оцрнат името!

и после морати го гледа дербито како финале на лига на шампиони :tapp:

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=678028

у основа истото го кажаа и двајцата дека притисокот и важноста го прават ова дерби претерано важно нешто како финале ЛШ,нормално Анчелоти има со што да го спореди Морати може да се води по митовите и приказните што ги слушнал од комшии ..

Морати да беше премиер во Италија сега интер ке имаше 18 у Лш не 7!
Ве казнија за местењето во Италијанско ве поштедија од ЛШ за да не и го оцрнат името!

Сигурно е лошо кога очајно си ги објаснуваш неизживеаните појави со недокажани и глупи тези али ако тоа ти ја крепи душата слободно продолжи...
Не поштедиле можда зашто никој од Италија нема да изигра ЛШ како Милан јебига преголеми сме.....

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom