INDIJANEC123
Женкар, Илуватар
А што треба, глави од украинци во тенџере да вари?Шо ви реков, со Русија само тврдо за да те почитува
Ова е 180 степени различен Путин од тој Путин од 24 февруари.
Нема врска ова со поентата твоја.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што треба, глави од украинци во тенџере да вари?Шо ви реков, со Русија само тврдо за да те почитува
Ова е 180 степени различен Путин од тој Путин од 24 февруари.
Се збркал малку, има невероватен pattern recognition, по понекогаш доаѓа до вакви заклучоци.А што треба, глави од украинци во тенџере да вари?
Нема врска ова со поентата твоја.
Сосема сеедно кај работиш, сметката за струја на крајот од месецот ги вклучува загубите, односно ненаплатената струја на Албанците, од копањето биткоини. Исто така, ти не смееш да не плаќаш данок, они смеат. За тебе важеа сите ебани ковид мерки, за нив - ниедна. И т.н. и т.н.Како може да сум граѓанин од втор ред а работам во една од најголемите defense contract компании во светот(Lockheed Martin), со сертификат за безбедност за кој ме ветуваа 6 месеци со отслужен воен рок во US Army(Army Core of Engineers)
Ме дупиш нешто, во Македонија не ни постои таква фирма и да постоела ќе беше базирано све на врски и ќе упикаа шупаци со книшки партиски.
Не ти е неубо на душата што придонесуваш во сектор што убива народ? Нели си пацифист?Како може да сум граѓанин од втор ред а работам во една од најголемите defense contract компании во светот(Lockheed Martin), со сертификат за безбедност за кој ме ветуваа 6 месеци со отслужен воен рок во US Army(Army Core of Engineers)
Ме дупиш нешто, во Македонија не ни постои таква фирма и да постоела ќе беше базирано све на врски и ќе упикаа шупаци со книшки партиски.
Сосема сеедно кај работиш, сметката за струја на крајот од месецот ги вклучува загубите, односно ненаплатената струја на Албанците, од копањето биткоини. Исто така, ти не смееш да не плаќаш данок, они смеат. За тебе важеа сите ебани ковид мерки, за нив - ниедна. И т.н. и т.н.
...
Имам уште примери кои ти покажуваат дека си граѓанин од втор ред.
Ако државата се обиде да наплати ќе има немири, ако се обиде да ги угуши тие немири, амбасадата на САД ќе ги потегне за увце. И затоа е многу полесно тебе да ти ги наплатат.
Ова е скратено објаснување, за тоа зашто си ти граѓанин од втор ред. Ако нешто не ти е јасно, ќе ти дообјаснам.
Пацифист е на форум и у муабет кога се величи морална супериорност.Не ти е неубо на душата што придонесуваш во сектор што убива народ? Нели си пацифист?
На кајгана 365 дена слава.
Што тенк е ова?Еве го се дума дали да турка, или да чека шлеп службаПрегледај го приврзокот 347291