- Член од
- 5 април 2012
- Мислења
- 8.151
- Поени од реакции
- 8.946
Изгледа најмногу "горниот" може да и помогне на Европа и нас ова зимо. Да се надеваме на надпросечни температури инаку кризата за енергија ќе ги изгоре нашите и буџетите на државите.
Изгледа најмногу "горниот" може да и помогне на Европа и нас ова зимо. Да се надеваме на надпросечни температури инаку кризата за енергија ќе ги изгоре нашите и буџетите на државите.
Ќе биде весела зима, не ме плаши толку цената колку што можниот недостаток и целосно запирање на производствените процеси.Изгледа најмногу "горниот" може да и помогне на Европа и нас ова зимо. Да се надеваме на надпросечни температури инаку кризата за енергија ќе ги изгоре нашите и буџетите на државите.
Добро е што цените на струјата и гасот се во значителен надолен тренд, ама аналитичарите мислат дека тоа ќе се смени кога ќе почне грејната сезона.Ќе биде весела зима, не ме плаши толку цената колку што можниот недостаток и целосно запирање на производствените процеси.
Нема доволно налози на куповната страна или има многу големи разлики во цените?Vcera pet ,a denes cel den se trguvaat samo dve akcii.Berzata kako da se gasi....
Автоматски споено мислење:
Ne mozes nitu da kupis nitu da prodades.
I ednite i drugite se plasatНема доволно налози на куповната страна или има многу големи разлики во цените?
lycku кризава и позициите на ТНБ и МРТ те направија изглеа подобро чоече. Во последно време приметувам агресивен си, не поставуваш само прашања како аматер туку даваш свои видувања , конкретен си и некако изгледаш порешителен. Дури и самата реторика почнав да ти ја почитувам. Само продолжи такаVide ne vide,ESM povtorno se svrte kon MPT.
Edna narodna veli "Ne trcaj kako prle pred magare" i "Seriozni muabeti pred deca ne se pravat,ke se izlajat negde"
Stoebe glupaf,,Koja firma ima najgolema dividenda'' или ,,I ednite i drugite se plasat'' ми се доволен впечаток дека за жал сеуште има многу работа и чистка на овој пазар... Се дур не се откажат сите до последен авериџ инвеститори, не гледате ботом драги мои луѓиња![]()
Blagodaram profesore ,ke se trudam i ponatamulycku кризава и позициите на ТНБ и МРТ те направија изглеа подобро чоече. Во последно време приметувам агресивен си, не поставуваш само прашања како аматер туку даваш свои видувања , конкретен си и некако изгледаш порешителен. Дури и самата реторика почнав да ти ја почитувам. Само продолжи така![]()