- Член од
- 15 октомври 2013
- Мислења
- 4.348
- Поени од реакции
- 3.987
Spasi Udinese u 93ta, ama nebitno... konecno nesto da vlezePeristeri PH1 2.5 (1.85)
Verona - Udinese 3+ (1.90)
Bordeaux 2 (2.30)
Да не ти се мешам ама избегавај точни резултати по овие послабиве турнири. Крај на сезона е, пола се повредени, пола се чуваат за последните јаки турнири во сезоната, пола веќе не им се ни игра.Planiram utre da go odigram tiketov na 500€
3 koeficient super izgleda, kosarkite mi se prilicno sigurni so ovie niski hendikepi, mislam Kirgios ako tepa 2:0 tiketot ke bide dobiten
Koj saka moze da go dodade i Alcaraz 1.10 koef ili za pohrabrite 2:0 1.40.
Прегледај го приврзокот 347086
Izbegavam voopshto da se kladam na tenis no od vreme na vreme sakam da odigram nekoj tip.Да не ти се мешам ама избегавај точни резултати по овие послабиве турнири. Крај на сезона е, пола се повредени, пола се чуваат за последните јаки турнири во сезоната, пола веќе не им се ни игра.
Како и да е со среќа дај боже да фатиш.
100% posto si siguren brad?????трпај све што имаш вечер на наполи (квота 3),овај ајакс не ќе може да го издржи наполи кој игра во одлична форма годинава и е во полн налет
100% кога ти се парите в џеб100% posto si siguren brad?????
И ова добитно..Добитно
За денеска пак дабл 2.66
Лацио - Специја Т12+
Троја - Реимс ГГ
Затоа ти реков бегај од такви турнири. Земал во Астана отишол да игра А му преостануваат Париз, Торино и Дејвис Купот. Не знам дали знаеш ама тенисериве имаат обврска годишно да одиграат одреден број 250ки и 500ки, додека Мастерсите освен Монте Карло и Грен Слемовите се задолжителни. Мислам четири 500ки и три 250ки мора да одиграат, па сеа ти види која им е мотивацијата за вакви турнири ко Астана кој патем е 250ка.Videte go Alkaraz...
Srekjen sum sto ne go odigrav, sabajlevo bukvalno 50/50 bev dali da go igram ili ne, i toa sakav 2:0 da go igram.
Teshka prevara ke da e ova.
Грозоморна ЛагаЗатоа ти реков бегај од такви турнири. Земал во Астана отишол да игра А му преостануваат Париз, Торино и Дејвис Купот. Не знам дали знаеш ама тенисериве имаат обврска годишно да одиграат одреден број 250ки и 500ки, додека Мастерсите освен Монте Карло и Грен Слемовите се задолжителни. Мислам четири 500ки и три 250ки мора да одиграат, па сеа ти види која им е мотивацијата за вакви турнири ко Астана кој патем е 250ка.
500ka e AstanaЗатоа ти реков бегај од такви турнири. Земал во Астана отишол да игра А му преостануваат Париз, Торино и Дејвис Купот. Не знам дали знаеш ама тенисериве имаат обврска годишно да одиграат одреден број 250ки и 500ки, додека Мастерсите освен Монте Карло и Грен Слемовите се задолжителни. Мислам четири 500ки и три 250ки мора да одиграат, па сеа ти види која им е мотивацијата за вакви турнири ко Астана кој патем е 250ка.