тоа мора да е нај беден грб што го имам видено...Тотално рандом факт: Ова е официјалниот грб на општина Генерал Јанковиќ (по шиптаpски Hani I Elezit), споменик на учк со кече на врвот и некој по желба клип-арт акцесоари у позадина (не тролам)
Прегледај го приврзокот 346631
Кој е кривецот зависи како се гледа на работите,они не глумат лудило терористите си победија во 2001ва а Македонија изгуби,они што бараа вмро и сдсм прифатија.Ако реално се гледа многу е едноставно кога некој ке се научи дека на силеџиски начин може да прави што сака и како сака зашто би престанал со тоа кога од другата страна нема кој да му застане на пат?...зошто во албански парламент Македонецот Васил Стерјовски зборува на албански јазик и ниеден Албанец во парламентот нема слушалици , а во македонски парламент Албанците СИТЕ зборуваат на албански јазик, а Македонците седат со слушалици?
...и што би било соживот секогаш од наша страна кога кривецот е токму од друга страна, ама глумат лудило?
За ваз нацистите албанците не заслужуваат да живеат, камоли да веат свое знаме...
Оој пуњиша, полека малку, читај историја бре, и тоа светска не таа пишувана од комунистите.Сепак ти си од левите нацисти, подобро овде отколку у гасни комори.
Imam osekaj deka teritorijata se dvizi vo prava nasoka, kako e krizava zaletana, severnava vlada besposna, pojma nema sto da pravi a od druga strana krazbite na spomenatiov nacin se so solidno tempo kaj da e teritorijata ke odi vo bankrot, posle slobodno uck opstini neka se spojat so Albanija ili Kosovo, tie neka im plakaat smetkite I neka im delat plati za sedenje doma.Ние го цениме соживотот... Постојано плаќаме за него:
Се раскинуваат седум договори за концесии на мали хидроцентрали на Шара
Владата ја усвои информацијата во врска со статусот на Договорите за концесија на малите хидроелектрични централи лоцирани во зоните на строга заштита иmakfax.com.mk
Изработен предлогот за спогодбено раскинување на Договорите. Во изработениот предлог за спогодбено раскинување на договорите, според информацијата од Министерството за животна средина и просторно планирање, предвидено е да се надоместат реално направените трошоци за реализација на договорите и уплатените трошоци од страна на концесионерите.
Дали е ова можно сценарио: Им даваат концесии и овие демек уплаќаат нешто некому (веројатно на друг шошон од друга држава, за потешко проверување). После наеднаш као се откажуваат „спогодбено“ договорите (пу, пу, не ни требаат веќе хидроцентрали), ама пошто овие демек веќе инвестирале и дале капар во износ од 100%, итн, сега дарежливата наша држава им ја враќа „инвестицијата“ пошто... Соживот.
Како тоа ромска населба, а Ромите не се мнозинство таму?не е кај нас АМА интересно
Međimurska općina Orehovica prva je jedinica lokalne samouprave u kojoj je romska manjina prešla udio u stanovništvu od 33 posto, piše u petak Večernji list, navodeći da su Romi prvi put dobili pravo na dvojezične ploče.
уште не ставиле 2јазична плоча, ама ќе добијат