- Член од
- 8 мај 2013
- Мислења
- 11.826
- Поени од реакции
- 36.861
Од што? Магично од небото ќе се појават оружја и војници за голема инвазија?Дали од утре се чека конечно адекватен одговор на Русија?
Од што? Магично од небото ќе се појават оружја и војници за голема инвазија?Дали од утре се чека конечно адекватен одговор на Русија?
Не брзај со изјавите.Од што? Магично од небото ќе се појават оружја и војници за голема инвазија?
Мислам ќе напраат пуш да ги доосвојат териториите и после пак позициона борба, лупање со артилерија и ракети.Дали од утре се чека конечно адекватен одговор на Русија?
Треба да се вратиш ти со известувањата на дневно ниво
Добив чувство дека спамувам па прекинав. Али ај зошто да не, почнувајќи од утре.Треба да се вратиш ти со известувањата на дневно ниво
Не ми крева тел Шојгу.Дали од утре се чека конечно адекватен одговор на Русија?
Се надеваме дека новата година прво ќе подране во Брисел, за понатаму може и да почекаВознемирувачки вести
Израелската компанија ImageSat Intelligence, на 25-ти септември објави сателитски снимки од воздухопловната база Олења во регионот Мурманск. На снимката се гледаат уште три стратешки бомбардери Ту-95МС, покрај трите стратешки бомбардери Ту-160М.
Претходно, само три стратешки бомбардери Ту-160М беа забележани на сателитски снимки од 24 септември.
Русија започна со стратешко распоредување на своите стратешки бомбардери на разни аеродроми, кои што се на постојано дежурство и чекаат команда доколку е потребно да полетаат и да извршат нуклеарни напади по противниците.
А веќе 8 месеци руските нуклеарни стратешки подморници вооружени со интерконтинентални балистички ракети се на постојано патролирање ширум светските океани.
Новата година ке подране изгледа..
Мечката електрифицирана, јагнињата мртви.Мечката виде лесен плен, неколку јагниња, навидум слаба ограда, ама да ти била електрична ограда, па сега пушта ужасни крици.
Како бе тоа си нападнал, си влегол во главен град на суверена земја, сакаш да истребиш цела нација, и кога не ти успева, е сега ќе видите ќе употребам нуклеарки, ало бе, као малите деца, оставете ме да победам или ќе кажам на татко ми да ве тепа.
Ти *бам тоа првата светска армија.