Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
За гласањево во бугарија на 2 ри октомври се пријавува ли некаде ?Ќе гласа ли некој од форумов?Поздрав.
Daj glasajte za GERB ve molime bidejki ovie komunistive nemaat namera da davaat drzavjanstva na nas.

Честито другар,сега една карта во еден правец и не се врти назад.

Фала на честитките.Коцките се веќе наместени,пасошот го имам,стан во имачка е веќе најден и пазарен уште картите се останати,но и тоа наредната недела треба да е средено.Не е поради финансиски причини ,но подобро граѓанин од втор ред во туѓа држава отколку граѓанин од трет ред во сопствена институционално нефункционална-криминална држава.

Здраво на сите.
Јас имам пасош го зедов пред 1 година е сега сакам да прашам далу може братми да извади пасош врз мојот инаку јас го извадив со изводи?

Здраво на сите.
Јас имам пасош го зедов пред 1 година е сега сакам да прашам далу може братми да извади пасош врз мојот инаку јас го извадив со изводи?
Со истите изводи ,пробајте.

Дечки ќе има ли нешто промени од октомври за тие што сме со стари документи? Ќе има некои избори во БГ? Како стои ситуација со нас?

Dobar den interesira me dali uste e na forumot Paleto Krstic.
Pale ako ciatas pisi u poraka.
P. S dali nekoj znae kolku kosta promena na mk vozacka so bugarska i procedura da pise.

Jas prasav skoro okolu 1200€+ za profesionalni vozachi so ADR. Mene ne mi treba prevod si napraiv vo [emoji629]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom